Na zestien lange jaren en 18 miskramen bevalt een vrouw op de leeftijd van bijna 50 jaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na zestien lange jaren en 18 miskramen…
Respect leren: een psycholoog identificeert de 3 sleutels om een gezonde relatie tussen ouders en kinderen tot stand te brengen De dag dat we onze moeder verliezen, verliezen we ook een deel van onze ziel

Na zestien lange jaren en 18 miskramen bevalt een vrouw op de leeftijd van bijna 50 jaar

Door Janine
80.912
Advertisement

Er zijn veel stellen die graag een kind willen, maar helaas zijn ze niet altijd in staat om dit verlangen te vervullen. Velen proberen, soms jarenlang, een behandeling te ondergaan en ondervinden veel lijden, zowel fysiek als mentaal. En het is niet ongewoon dat men zich na zoveel pogingen erbij moet neerleggen en doorgaan in het leven, deze mooie droom opzij zetten. Soms nemen de dingen echter een onverwachte wending, en gebeurt het dat de natuur botst met de volhardendheid van een vrouw en er een wonder gebeurt.

via: Mirror

De geboorte van de kleine William was echt een wonder voor Louise Warenford en haar man Mark, die zestien lange jaren besteedden aan het proberen een kind te krijgen. Jaren waarin ze maar liefst 18 miskramen kreeg, veel leed verweven met hoop en elke keer veel pijn en teleurstelling. Toch heeft Louise nooit echt de hoop verloren om deze grote droom in vervulling te laten gaan en uiteindelijk heeft ze via de Medical Travel to Gynem Fertility Clinic haar probleem kunnen oplossen.

De vrouw is er op bijna 50-jarige leeftijd dus in geslaagd haar zwangerschap tot een einde te brengen, en kleine William arriveerde na een keizersnede en jaren van hoop. Eindelijk was het paar in staat om deze enorme vreugde te ervaren en, terwijl ze hun kind in hun armen houden, zeggen ze nog steeds dat ze het niet kunnen geloven.

Soms gebeurt het dat Louise en Mark worden aangezien voor de grootouders van het kind, gezien hun leeftijd, maar het kan hen niet schelen: ze zijn gelukkig en houden meer van hem dan van iets anders ter wereld.

Advertisement

Het echtpaar wilde dit verhaal verspreiden om hoop en kracht te geven aan degenen die dezelfde kwelling ervaren, om hen te vertellen nooit op te geven. Het verhaal van Louise is echt uitzonderlijk, maar het is niet het enige, er zouden vele anderen te vertellen zijn. Het zijn verhalen van vrouwen die hun hele leven opofferden om hun droom te zien uitkomen.

Het zijn verhalen van hoop en doorzettingsvermogen, verhalen van wonderen die niet door iedereen worden gedeeld, maar die ons zeker doen nadenken over het feit dat alles mogelijk is en dat wonderen echt bestaan.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt