Ze bedekt de deurknoppen van het huis met glitters zodat haar schoonmoeder niet overal haar neus in steekt

Janine image
door Janine

09 Januari 2022

Ze bedekt de deurknoppen van het huis met glitters zodat haar schoonmoeder niet overal haar neus in steekt
Advertisement

Heb je ook problemen met het samenleven met je schoonmoeder? Altijd geliefd en tegelijkertijd gehaat door de vrouw of echtgenoot van haar kind, slaagt ze er niet altijd in om het leven van haar schoondochters of schoonzonen te vereenvoudigen. Ze kan dan een liefhebbende moeder en een perfecte grootmoeder zijn, maar soms kan ze onbewust nieuwsgierig en opdringerig zijn in andermans huis. Dat is precies wat er al veel te lang gebeurt in het huis van de anonieme hoofdrolspeelster die alles op Reddit heeft verteld.

via AITA/Reddit

Advertisement
Nate Grigg/Flickr - Not The Actual Photo

Nate Grigg/Flickr - Not The Actual Photo

Op de groep op Reddit AITA vertelde de vrouw de gebruikers over haar slechte ervaring met haar schoonmoeder; het gebeurde te vaak dat de oudere vrouw indirect de kamers van het huis was binnengeslopen zonder haar medeweten; telkens werd hetzelfde script herhaald: de schoonmoeder wist niet meer waar het toilet was en opende zo ongewild de verkeerde deur. Een keer opende ze de deur van hun slaapkamer, een andere keer die van hun privé-studeerkamer, en snuffelde daarmee in kamers waar ze geen toegang had. Om deze reden had de vrouw een briljant en tegelijkertijd erg grappig idee om ervoor te zorgen dat de schoonmoeder het verlangen om “te vergeten waar de badkamer is” zou opgeven.

Zoals ze op Reddit vertelde, nam de vrouw een potje met gekleurde glitter en strooide die op een paar deurknoppen die haar schoonmoeder maar al te vaak gebruikte; de handgrepen van de slaapkamer, de studeerkamer en het privé-kantoor waren allemaal bedekt met gekleurde glitter, het was genoeg voor de schoonmoeder om ze per ongeluk met haar hand aan te raken om haar handen “vies” te maken met glitter: handen, gezicht, en zelfs het haar!

Advertisement
Gregory Veen/Flickr - Not The Actual Photo

Gregory Veen/Flickr - Not The Actual Photo

Toen de schoonmoeder zich realiseerde dat ze overal glitter had, toonde de vrouw het "bewijs" van schuld aan haar man, hem aantonend dat het allemaal waar was en dat ze niet gek was of iets tegen haar schoonmoeder had, dat de moeder van haar man het bewust deed om de weg naar de badkamer te vergeten en kamers in het huis binnen te gaan die voor haar gesloten moesten blijven.

Na de "schokkende" ontdekking hebben de echtgenote en de echtgenoot het bezoek van de vrouw aan hun huis beslist verminderd, hebben ze relatietherapie gevolgd om hun verschillen en hun wrijvingen glad te strijken en om ervoor te zorgen dat deze misverstanden hun huwelijksleven niet langer verstoren.

Denk je dat de schoonmoeder haar lesje heeft geleerd?

Advertisement