De juiste man wordt verliefd op je geest en accepteert je zoals je bent, zonder filters of maskers - BekijkDezeVideo.nl
x
De juiste man wordt verliefd op je geest…
9 voorwerpen die je beter niet in huis kunt hebben omdat ze een bron van negativiteit vertegenwoordigen Ik ben geen perfecte moeder, maar ik probeer elke dag een goede moeder te zijn

De juiste man wordt verliefd op je geest en accepteert je zoals je bent, zonder filters of maskers

09 November 2019 • Door Janine
2.813
Advertisement

Veel vrouwen die op zoek zijn naar een soulmate vragen zich af hoe "de juiste man" zal zijn en fantaseren over zijn eigenschappen. Wat zeker is, is dat het belangrijkste kenmerk dat de juiste man zou moeten hebben, is dat hij verliefd op je zal worden om hoe je bent, in je totaliteit, op je sterke punten en je fouten. Want als je echt van iemand houdt, wil je diegene niet veranderen of anders maken maar wordt je ook verliefd op zijn onvolkomenheden.

via: BBC Future
foto: Needpix

In tegenstelling tot de anderen die je eerder hebt ontmoet, zal deze persoon je volledig accepteren voor wat je bent, zonder filters of maskers.

Je eigenaardigheden worden leuke dingen in zijn ogen, en je briljante geest vol ideeën zal iets speciaals in zijn ogen zijn, en niet iets om te vrezen.

De juiste zal geen rechter zijn, hij zal een metgezel zijn, die je ondersteunt in je redenering en je zorgen. Hij zal je nooit vreemd of ver van hem laten voelen, zelfs niet als je andere ideeën hebt, omdat jouw gekte hem zal aanvullen. De juiste persoon zal nooit bang zijn om je onder ogen te zien of iets met je te bespreken omdat hij weet dat je altijd over alles kunt praten en dat je samen elk probleem kunt oplossen.

foto: Pexels

De intensiteit en kracht van je liefde zal hem niet bang maken en hij zal nooit denken overweldigd te worden en hij zal je nooit om een pauze vragen omdat hij al zeker is van jou en je liefde.

De juiste man brengt zijn leven graag aan jouw zijde door en probeert je altijd op te beuren, hij zal je geen pijn doen en hij zal niet tegen je liegen of je alleen laten.

Jullie zielen zullen verenigd zijn en je harten zullen in elkaar passen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt