Een hondje verdwaalt in de woestijn: motorrijders redden hem en brengen hem terug naar zijn familie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hondje verdwaalt in de woestijn:…
Dit weeskind verkoopt varkenszwoerd op straat om zijn arme oma te helpen die voor hem zorgt Spelen met gevoelens is wreed: als je niet zeker bent van je liefde, is het beter om de andere persoon te laten gaan

Een hondje verdwaalt in de woestijn: motorrijders redden hem en brengen hem terug naar zijn familie

Door Janine
10.964
Advertisement

Een huisdier is meer dan alleen gezelschap of tijdverdrijf - het maakt in alle opzichten deel uit van de familie en juist om deze reden wordt het feit dat het soms ziek kan worden of zelfs kwijt kan raken, een moment van groot leed voor zijn baasje. Denken aan het niet meer zien van onze beste viervoetige vriend vervult ons hart met droefheid. Helaas zijn het mogelijkheden om rekening mee te houden bij het adopteren van een hond, maar we moeten ook denken dat met een beetje geluk een klein "wonder" kan gebeuren. Deze hond had bijvoorbeeld het geluk dat hij in de woestijn werd gevonden door een groep motorrijders die onmiddellijk ingreep en hem terugbracht naar zijn baasje.

Een groep motorrijders vond deze lieve kleine hond in een woestijngebied in de Verenigde Staten; aanvankelijk geloofden ze dat ze een zwerfhond tegenover zich hadden, maar de blauwe halsband gaf duidelijk het tegenovergestelde aan. De kleine Max had zelfs een penning aan zijn nek bevestigd met de naam en het adres van het huis van zijn baasje erop geschreven.

Aanvankelijk wandelde het hondje verloren en bang - hij had erge dorst en honger. De mannen probeerden hem te volgen op hun motoren, omdat hij absoluut niet in de buurt wilde komen, totdat ze hem eindelijk bereikten en hem met een touw aan een boom vastbonden om hem rustig te houden. Ze gaven hem onmiddellijk iets te eten en te drinken, wachtend om te zien wie hij was en waarom hij verdwaald was.

In de video is het mogelijk om heel duidelijk de hele scène (inclusief de achtervolging) te zien waarin de jonge motorrijders de hond proberen te redden om voor hem te zorgen. Toen ze eenmaal waren geslaagd in de onderneming, brachten de jongens Max naar zijn baasje, die ze eerder hadden gebeld om haar te waarschuwen voor de ontdekking van haar geliefde hond.

Advertisement

De video toont het moment waarop Max zijn geliefde baasje vanuit de auto ziet en zijn staart begint te kwispelen van blijdschap. Zodra hij haar ziet, begint hij te huilen en met zijn staart te kwispelen en springt op de achterbank van de auto. De blijdschap die de hond laat zien, maakt ons duidelijk hoe de band is met zijn menselijke "moeder", die de motorrijders hartelijk bedankte voor het terugbrengen van haar hondje.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt