Na 5 jaar gevangenschap ziet deze hond voor het eerst de zee en kan zijn vreugde niet inhouden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na 5 jaar gevangenschap ziet deze hond…
Roger Federer heeft tientallen scholen in Afrika geopend en biedt onderwijs en hoop aan meer dan 1 miljoen kinderen Ook al zitten er vlekken op, kan de banaan een krachtige bondgenoot voor ons welzijn blijken te zijn

Na 5 jaar gevangenschap ziet deze hond voor het eerst de zee en kan zijn vreugde niet inhouden

8.347
Advertisement

Voor velen zijn huisdieren echte familieleden, essentiële componenten om vreugde, een slecht humeur, plezier en het dagelijks leven mee te delen. Of het nu katten of honden zijn, viervoetige vrienden zijn vaak zo geliefd dat ze onze levensgezellen worden.

Helaas geldt dit echter niet voor alle mensen die besluiten een dier te nemen en, vooral voor honden, die beslist meer afhankelijk zijn van de mens, zijn de behandelingen die ze ontvangen niet altijd de beste. Integendeel, de gevallen waarin deze dieren, zonder specifieke motivaties, worden mishandeld, verwaarloosd of gedwongen om in erbarmelijke omstandigheden te leven, zijn niet zeldzaam.

Dit is het geval van de Duitse herder waarover we je hieronder vertellen. Een triest verhaal, dat desondanks een positief einde had, dat het leven van de hond in kwestie veranderde.

Zijn naam is Herschel en hij is een prachtig exemplaar van een langharige Duitse herder, die in zijn leven nooit veel geluk heeft gehad. Dit komt omdat hij, na te zijn geadopteerd, snel werd teruggebracht naar een dierenopvang, waar hij op een verwaarloosde manier leefde, in kleine ruimtes en met beperkte bewegingen door een ketting.

Een toestand die precies het tegenovergestelde is van die waarin een dergelijke hond zou moeten leven, wiens aard allesbehalve zittend is. Gelukkig zouden de omstandigheden voor Herschel snel verbeteren.

Na onder de bescherming te zijn gekomen van de organisatie "Found Animals adopt & shop", trok Herschel de aandacht van Rocky Kanaka, een Amerikaanse acteur en tv-presentator die zijn verhaal leerde kennen. Dit beroemde personage besloot, voor zijn programma “Dog's Day Out", hem een geschenk te geven dat de hond niet snel zal vergeten.

Advertisement

Een dag in de open lucht: dit was wat Herschel het meest nodig had, na 5 jaar doorgebracht te hebben in de omstandigheden die we hierboven beschreven hebben. Een droom die werkelijkheid werd, omdat de presentator Herschel niet alleen voor het eerst sneeuw liet zien, maar hem ook kennis liet maken met de oceaan.

De video en foto’s van de reactie van de hond praten voor zich. Het is moeilijk een groter geluk voor te stellen. Toen hij de zee zag, kon deze geweldige Duitse herder zijn vreugde niet in toom houden, door te springen en van links naar rechts te rennen, nieuwsgierig geworden door de golven.

Nadat hij was gered van zijn trieste dagelijkse leven, vond Herschel een familie dat van hem wist te houden en hem kon beschermen zoals hij verdient. Een mooi verhaal, dat ons doet hopen op een betere toekomst voor al die dieren die gedwongen worden in onwaardige omstandigheden te leven.

Hieronder is de link naar de video waar je Herschel kunt zien terwijl hij voor de eerste keer de zee ziet:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=dN6TutfaBSQ

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt