Het kleine meisje ziet haar pasgeboren zusje voor het eerst en huilt vanwege de emotie - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het kleine meisje ziet haar pasgeboren…
Op Deense scholen wordt empathie geleerd: kinderen leren lief te hebben, te lachen en anderen te helpen Mijn moeder heeft me alles geleerd, behalve om zonder haar te leven

Het kleine meisje ziet haar pasgeboren zusje voor het eerst en huilt vanwege de emotie

Door Janine
12.498
Advertisement

Voor een kind is het nieuws dat er een klein broertje of zusje op komst is altijd heel bijzonder: in sommige gevallen is het "liefde op het eerste gezicht" zelfs voordat de ogen elkaar kunnen ontmoeten, in andere kost het tijd voor de oudere broer of zus om het tweede kind te accepteren. Waar we wel zeker van zijn, is dat zich in het kleine hartje grote emoties bevinden, vooral wanneer de tijd is gekomen om het in het echt te kunnen zien, en voor het eerst, zijn of haar eigen broer of zus.

Probeer eens aan de kleine Addy te vragen of de dag dat ze haar pasgeboren zus zag een dag is die ze zich nog lang zal herinneren!

Addy, 6, heeft 9 maanden gewacht om eindelijk haar langverwachte kleine zusje te zien. Mama was er goed in het meisje te laten wennen aan het idee om de oudere zus te zijn en het huis, haar ouders en, in de toekomst, haar speelgoed met een ander kind te delen.

Op de dag dat ze eindelijk werd geboren, kon Addy niet wachten om haar aan te raken, te knuffelen en kusjes te geven. Ze is de eerste die de kamer binnengaat waar de moeder met de baby is, terwijl de vader de mobiele telefoon vasthoudt om een video te maken, zeker dat Addy een heel lieve reactie zal hebben.

Advertisement

Addy komt geëmotioneerd dichterbij, we weten niet of het is om haar moeder weer te zien of om haar zusje te leren kennen: het verlangen dat ze heeft om haar te knuffelen is op haar gezicht af te lezen. De moeder laat haar de baby vasthouden, en ziet zo de relatie tussen zussen tot stand komen die een leven lang duurt.

Als volwassenen zullen Addy en haar kleine zusje deze video zo vaak ze willen kunnen bekijken, zich herinnerend hoe hun prachtige relatie is ontstaan! Pak alvast wat zakdoekjes: het is heel ontroerend!

Addy meets Maddy for the 1st time "For licensing/commercial usage, please contact licensing@rumble.com"

Pubblicato da Dale Benson su Mercoledì 16 ottobre 2019
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt