Oma voelt zich niet goed: haar kleindochter overleeft 5 dagen in de wieg - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Oma voelt zich niet goed: haar kleindochter…
Je hebt al geleerd sterk te zijn, nu moet je nog leren om gelukkig te zijn Evenwichtig en onafhankelijk: Boogschutters zijn een schat voor degenen die hen ontmoeten

Oma voelt zich niet goed: haar kleindochter overleeft 5 dagen in de wieg

Door Janine
29.812
Advertisement

Soms doen zich gebeurtenissen voor in ons leven die ons diep raken. Ervaringen die we meemaken, misschien ondanks onszelf, en waarvan we zeker hadden gewild dat het nooit was gebeurd. Een beetje zoals wat er gebeurde met Anthony, vriend van Tracy Ineichen, een 28-jarige Amerikaanse moeder die in de gevangenis zat voor een kleine misdaad.

Tracy's dochter, Brier, was destijds onder de hoede van haar grootmoeder Annette, de moeder van de 28-jarige vrouw, geplaatst. De vrouw is altijd een veilige haven geweest voor het kind en haar dochter, totdat ze zich in een verschrikkelijke situatie bevond.

via: Daily Mail
foto: Facebook

Tracy werd argwanend omdat haar moeder en dochter niet kwamen opdagen voor het bezoek aan de gevangenis. Ze kende haar moeder en wist dat ze zo'n afspraak nooit zou missen. Dus, bezorgd, belde ze haar vriend Anthony om hem te vragen om te controleren of het goed ging met Annette en Brier.

Het was toen dat de jongeman een werkelijk vreselijke ontdekking deed. Toen hij het huis binnenkwam, verbaasd over de ongewone stilte, zag hij Brier in haar wiegje, zichtbaar bang en verward. Toen hij Annette's slaapkamer binnenliep, zag hij het levenloze lichaam van de vrouw op het bed liggen.

foto: Facebook

Op de leeftijd van slechts 58 jaar oud voelde de moeder van zijn vriendin zich niet goed, wat haar dood had veroorzaakt. In deze situatie was de kleindochter maar liefst 5 dagen alleen met haar overleden oma gebleven en wist gelukkig al die tijd te overleven, hoewel ze in omstandigheden van grote ondervoeding en shock verkeerde.

Advertisement
foto: Daily Mail

Dezelfde schok die Anthony, begrijpelijkerwijs, voelde toen hij met deze situatie werd geconfronteerd. Bij aankomst van de politie bepaalden de agenten het tijdstip van overlijden, en lieten geen twijfel dat de kleine Brier 5 dagen lang zonder voedsel of water was gebleven.

Gelukkig slaagde Anthony erin om voor de baby te zorgen, omdat haar moeder in de gevangenis zat, totdat de baby tijdelijk door een sociale dienst aan een gezin werd toevertrouwd. Tracy kwam na enige tijd uit de gevangenis en kon zich eindelijk verenigen met haar dochtertje. Het enige dat overblijft is om, omwille van haar en dat van haar lieve kind, te wensen dat deze nare ervaring slechts een onaangename herinnering blijft.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt