Een 6-jarig meisje tekent de puntjes van de waterpokken met een onuitwisbare markeerstift om niet naar school te hoeven - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 6-jarig meisje tekent de puntjes…
Hij betrapt zijn vriendin in bed met een ander: uit wraak maakt hij selfies en post ze op sociale media Je hebt al geleerd sterk te zijn, nu moet je nog leren om gelukkig te zijn

Een 6-jarig meisje tekent de puntjes van de waterpokken met een onuitwisbare markeerstift om niet naar school te hoeven

14 November 2019 • Door Janine
13.831
Advertisement

Veel kinderen beginnen hun schoolloopbaan vol vreugde en nieuwsgierigheid naar wat een mooi en nieuw avontuur lijkt te zijn - vele anderen vervelen zich echter al snel met deze nieuwigheid en om thuis te kunnen blijven, zouden ze alles doen. Wie heeft nooit net gedaan alsof hij griep of buikpijn had, alleen maar om papa en mama te overtuigen om ons niet naar school te laten gaan? Dit 6-jarige meisje, Lily Schooley, ging iets verder dan de gebruikelijke smoesjes en bleek al een echte "meesterlijke bedriegster" te zijn.

via: The Sun

De kleine Lily uit Saint Austell, Cornwall (VK), is een heel schattig meisje en een zorgvuldige waarneemster. In haar klas had ze verschillende afwezigheden opgemerkt, omdat veel kinderen vanwege de waterpokken thuis moesten blijven. "Zal dit misschien de oplossing zijn om niet naar school te hoeven?" zal Lily hebben gedacht. Eenmaal thuis bedacht het meisje haar plan: ze zou haar ouders voor de gek houden door te doen alsof ze waterpokken had, zodat ze niet naar school zou gaan. Haar enige fout? Een onuitwisbare markeerstift te gebruiken!

Lily's moeder, Charlotte, legde uit dat haar dochter een toets zou moeten maken de dag nadat de rode stippen verschenen, dat is waarom ze absoluut niet naar school wilde. Na het lenen van een rode markeerstift "om haar huiswerk te maken", verdween het kleine meisje en keerde kort daarna terug bij haar moeder, klagend over een plotselinge jeuk - "Ik denk dat ik de waterpokken heb, mam, ik kan morgen echt niet naar school”.

Advertisement

Beide ouders van Lily merkten meteen dat het meisje hen voor de gek hield, maar zonder blikken of blozen speelden ze het spelletje mee: "Nou schat, dan moeten we je meteen naar de dokter brengen." Toen ze dat hoorde, probeerde Lily onmiddellijk die nep rode stippen te verwijderen die ze met de stift over haar hele lichaam had getekend, maar ze had er niet bij nagedacht dat ze een onuitwisbare markeerstift had gebruikt. Zelfs met de hulp van haar moeder, zeep en alcohol verdwenen die puntjes niet meteen en moest Lily de volgende dag naar school en liet iedereen die gênante stippen zien. Het was moeilijk voor haar om al haar klasgenoten uit te leggen dat ze niet besmettelijk was en dat ze naast haar konden zitten!

Deze kleine ondeugd zal haar lesje ongetwijfeld hebben geleerd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt