Hij accepteert niet dat zijn broertje geen haar en wenkbrauwen heeft: hij tekent ze voor hem met een oranje stift

Janine image
door Janine

07 Januari 2023

Hij accepteert niet dat zijn broertje geen haar en wenkbrauwen heeft: hij tekent ze voor hem met een oranje stift
Advertisement

Als er kleine kinderen in huis zijn, moet je altijd je ogen wijd open houden en oppassen dat geen van hen zich pijn doet. Als je echter alleen bent en veel dingen te doen hebt, kunnen er momenten van afleiding zijn. Als de kleintjes rustig zijn, gebeurt er niets, maar als ze levendig zijn en altijd nieuwe dingen proberen, zullen ze weten hoe ze van het moment kunnen profiteren.

Wat gebeurde met de moeder waar we je over gaan vertellen. Met de bedoeling het huis schoon te maken, lette de vrouw even niet op haar kinderen en was vervolgens sprakeloos bij wat er gebeurd was.

via Mirror

Advertisement

Het verhaal speelde zich af in Roy City, in Florida, Verenigde Staten, en betrof de kinderen van Mckenzie en Jonas Poland, een jong stel ouders. Hun 3 kinderen waren op een gewone dag thuis met hun moeder, toen de 5-jarige Kason besloot zijn 7 maanden oude broer Jude een "cadeautje” te geven.

"Ze waren vlak naast me aan het spelen en ik maakte van de gelegenheid gebruik om te stofzuigen" - vertelde de moeder. Toen ik me weer naar hen omdraaide, viel mijn mond van verbazing open: mijn zoon Kason had de wenkbrauwen en het haar van zijn kleine broertje getekend."

Advertisement

Het kind had nog geen gezichtshaar ontwikkeld en dit stoorde zijn oudere broer kennelijk op de een of andere manier. Wat kon hij daar aan doen? Hij vond de snelste oplossing die voor hem geschikt kon zijn. Hij pakte een oranje stift die naast hem lag en trok lijnen op zowel de ogen van de kleine Jude als op zijn hoofd.

"Ik kon me niet inhouden - vervolgde de vrouw - ik barstte in lachen uit. Die tekens gaven hem een ​​bejaarde blik wat gewoon te grappig was. Gelukkig waren de kleuren van mijn dochter en dus niet onuitwisbaar, en daarom verdwenen de lijntjes na een paar dagen, zonder har die wrijven uit angst zijn tere huid te irriteren."

Een situatie die, dat kunnen we wel zeggen, veel andere ouders hebben begrepen en misschien gedeeld. Het komt namelijk vaak voor dat kinderen erin slagen om van de kleinste afleiding gebruik te maken om het in hun voordeel te gebruiken, door te doen wat ze willen. Ook in dit geval was dat zo en de twee broertjes werden kleine sterren.

Heb jij soortgelijke ervaringen meegemaakt?

Advertisement