Deze twee kinderen besluiten zich op dezelfde manier te kleden om eruit te zien als een tweeling en leren de waarde van gelijkheid - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze twee kinderen besluiten zich op…
Altijd vastgehouden aan een ketting, kreeg hij alleen wat botten: de liefde van deze vrouw verloste hem 20 foto's die bevestigen wat een vreemd gevoel voor humor onze huiskatten hebben

Deze twee kinderen besluiten zich op dezelfde manier te kleden om eruit te zien als een tweeling en leren de waarde van gelijkheid

Door Janine
1.393
Advertisement

Soms is er maar heel weinig voor nodig om iedereen geweldige dingen te laten zien, en bepaalde "lessen" kunnen, wanneer we het het minst verwachten, zelfs van mensen komen van wie we het niet verwachten. Dit is het geval bij kinderen, kleine mannen en vrouwen die heel vaak pijlers kunnen worden van gebaren die zo belangrijk zijn in hun eenvoud dat ze elke volwassene sprakeloos laten.

Het verhaal dat we je gaan vertellen, bewijst het. De hoofdrolspelers? Myles en Tanner, twee Amerikaanse kinderen uit Alabama, die naar dezelfde kleuterschool gaan. Laten we kijken wat ze bedacht hebben.

via: today.com

De twee zijn veel meer dan alleen beste vrienden: ze zijn letterlijk onafscheidelijk. Dus toen ze hoorden dat hun school de "Twin Day" organiseerde, konden ze het niet laten: ze moesten zich op dezelfde manier kleden, in een perfecte combinatie om eruit te zien als een tweeling.

Myles vroeg zijn moeder Britney er alles aan te doen om naar school te gaan en er uit te zien als zijn vriend Tanner, erop aandringend welke en wat de overeenkomsten tussen hen waren. De vrouw kende de betreffende klasgenoot niet, maar slaagde er toch in om hetzelfde shirt voor zowel haar zoon als zijn vriendje te maken, zodat ze er voor een dag als een tweeling konden uitzien.

Toen de langverwachte dag aanbrak, vroeg hij de juf om een foto van de twee te maken en op dat moment was ze verbluft. Myles, sterk overtuigd van zijn gelijkenis met Tanner, heeft zich nooit gerealiseerd dat ze in werkelijkheid helemaal niet op elkaar lijken. Voor het kind is de huidskleur eenvoudigweg een absoluut te verwaarlozen detail. Hij en zijn klasgenootje zijn hetzelfde: kinderen, gelukkig, zorgeloos en vooral vrienden.

Advertisement

Toen Britney de foto van de twee zag, kon ze haar emotie niet bedwingen. Haar zoon had een demonstratie gegeven van gelijkheid en tolerantie, net zo groot als eenvoudig, waar ouders en leraren trots op waren. Het verhaal en de foto's van de twee kinderen zijn het internet rond gegaan en hebben veel mensen met bewondering vervuld.

Het valt niet te ontkennen: het gebaar van de twee vriendjes is een manier om dingen te zien die, indien aangenomen door meer dan één persoon, van de wereld zeker een betere, meer menselijke en tolerantere plek zouden maken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt