Deze oudere hond was in een asiel terechtgekomen en wachtte 3 lange jaren voordat iemand hem adopteerde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze oudere hond was in een asiel terechtgekomen…
Het is beter om je laat te binden dan genoegen te nemen met de verkeerde persoon Nadat ze haar zoon had verloren, besloot deze moeder haar moedermelk te schenken aan kinderen in nood

Deze oudere hond was in een asiel terechtgekomen en wachtte 3 lange jaren voordat iemand hem adopteerde

Door Janine
9.561
Advertisement

De meeste oudere honden hebben, wanneer ze in een asiel terechtkomen, veel moeite om geadopteerd te worden. De reden ligt in het feit dat mensen meestal liever een jonger dier in huis verwelkomen, omdat ze denken dat het gemakkelijker te trainen is en natuurlijk langer zal leven. Rocky is een oudere hond die al op een zeer hoge leeftijd in het opvangcentrum Anne Arundel County Animal Shelter" aankwam. Het duurde nog 3 jaar voordat iemand hem opmerkte en adopteerde, maar uiteindelijk gebeurde het.

Net als zoveel andere honden arriveerde Rocky in het asiel toen hij al vrij oud was: hij was 14 jaar oud, zijn baasje was net overleden en hij miste hem enorm. Hoewel de vrijwilligers er alles aan deden om het leven van Rocky in het asiel mooier te maken, was de hond altijd heel depressief. Wanneer iemand binnenkwam om een hond te adopteren, werd Rocky systematisch genegeerd en kozen alle families voor jongere honden.

Beth en Michael zijn een stel jongeren, beiden dierenliefhebbers. Geen van beiden overwoog echter een hond te adopteren - ze wilden alleen wat minder gelukkige dieren helpen, tijdens de kerstperiode. Dus gingen ze naar het asiel waar Rocky zich bevond, om wat hondenvoer aan de vereniging te doneren. Toen ze daar aankwamen, merkten ze meteen Rocky en zijn verdrietigheid op. Beth kon haar ogen niet meer van Rocky's ogen afhouden: het leek erop dat er bij de hond plotseling een sprankje hoop was toen hij zag dat dat stel interesse in hem had.

Advertisement

Het stel bedacht toen om met Rocky een stukje te gaan wandelen, zich realiserend hoe vol liefde en teder hij was. Hij was de perfecte hond voor hen. Toen ze terugkwamen in het asiel, kondigden ze meteen aan dat ze Rocky mee naar huis wilden nemen. De vrijwilligers van de opvang geloofden hun oren niet: Rocky? De 17-jarige hond die al 3 jaar in het asiel zat?

En zo slaagde Rocky erin zijn eerste kerst na een lange tijd door te brengen bij een echt gezin en als een integraal onderdeel van deze mensen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt