Nadat ze haar zoon had verloren, besloot deze moeder haar moedermelk te schenken aan kinderen in nood - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Nadat ze haar zoon had verloren, besloot…
Deze oudere hond was in een asiel terechtgekomen en wachtte 3 lange jaren voordat iemand hem adopteerde Verlaten door de eigenaren omdat ze ziek was, is deze puppy herboren dankzij de genegenheid en de zorg van een meisje

Nadat ze haar zoon had verloren, besloot deze moeder haar moedermelk te schenken aan kinderen in nood

Door Janine
2.207
Advertisement

De zwangerschap is soms een even gelukkig als delicaat moment. Maar het verloopt helaas niet altijd zoals gepland en in de maanden waarin de moeder haar kind draagt, kan ze onaangename dingen ontdekken.

Net zoals is gebeurd met de vrouw die de hoofdrol speelt in ons verhaal, maar die erin is geslaagd om een extreem dramatische situatie om te zetten in een gelegenheid voor concrete hulp en altruïsme tegenover wie zich in moeilijkheden bevindt. Laten we eens kijken wat ze deed.

via: Fox News

Haar naam is Sierra Strangfeld en ongeveer halverwege haar zwangerschap ontdekte ze dat haar zoon Samuel Trisomie 18 had opgelopen, een zeer zeldzame genetische aandoening dat voorkomt bij 1 op de 6000 baby’s. Het was op dat moment duidelijk dat het kind niet lang zou leven, noch in de moederschoot, noch daarbuiten.

Na een noodkeizersnede kwam de baby ter wereld, maar bleef slechts drie uur in leven. Een dramatische gebeurtenis waar iedereen volledig verslagen door zou zijn. Sierra had echter, ondanks de enorme pijn die ze op dat moment voelde, voldoende helderheid om een ​​zeer belangrijke beslissing te nemen.

Daarom schonk ze meer dan 16 liter moedermelk aan moeders met kinderen in moeilijkheden. Met deze actie maakte ze de komst van haar ongelukkige zoon nuttig voor een specifiek doel. De melk die in het ziekenhuis wordt gedistribueerd, heeft namelijk veel pasgeborenen geholpen die om verschillende redenen niet door hun moeder konden worden gevoed.

Na de vroegtijdige dood van Samuel wilden Sierra en haar man hem eren via een bewustmakingscampagne op Trisonomia 18, waarvan ze hopen dat het de weg zal effenen voor het ontstaan van een stichting en andere liefdadigheidsinitiatieven die op het kind zijn geïnspireerd.

De erfenis die het kind achterlaat, kan dus een fundamentele rol spelen in het leven van veel moeders en kinderen, die kunnen worden gered dankzij het ontroerende en groothartige gebaar van Sierra, een echt voorbeeld voor iedereen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt