Deze man huilt van vreugde als hij zijn kleine hondje redt dat in een vossenhol zit - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze man huilt van vreugde als hij zijn…
Degenen die geboren zijn onder het teken Maagd kunnen erg angstig zijn en zoeken daarom geruststelling en stabiliteit Warme kruidige wijn: het recept van de typisch Duitse drank die de winter kan opwarmen

Deze man huilt van vreugde als hij zijn kleine hondje redt dat in een vossenhol zit

01 December 2019 • Door Janine
8.142
Advertisement

We hebben het vaak gehad over hoe sterk de band tussen mensen en honden is. Deze huisdieren worden in veel gevallen beschouwd als echte vrienden, familieleden en fundamentele componenten om vreugde, verdriet en genegenheid te delen.

Het spreekt dan ook voor zich dat wanneer je je hond kwijt bent, je enorm verdrietig kunt zijn. Het gevoel van leegte en angst zorgt ervoor dat we alles willen doen om het te zoeken en het veilig thuis te brengen. En zelfs de meest volwassen, sterke en volwassen man kan, wanneer hij zijn hond terug vindt,  op de meest onverwachte manieren worden overweldigd door vreugde.

via: Essex Live

Dit is het geval van Alan Whitton, de 49-jarige Brit uit Redbridge, die sinds ongeveer een jaar de hond Mitzi, een lieve Jack Russell Terrier, heeft. Tijdens een van hun gebruikelijke ochtendwandelingen verdween Mitzi echter. Het was Alan meteen duidelijk dat het een moeilijke onderneming zou zijn, en om deze reden heeft hij via sociale media om hulp gevraagd aan iedereen die haar misschien had gezien.

Een situatie die ongetwijfeld verschrikkelijk was, wat een echte nachtmerrie werd toen de man merkte dat van de hond, ondanks voortdurend onderzoek, alle sporen waren verloren. Na twee dagen zonder Mitzi begon Alan de hoop om haar te vinden te verliezen.

Ever seen a grown man cry?

Pubblicato da Alan Whitton su Venerdì 22 novembre 2019

Op dat moment kreeg hij echter de oproep van een man die had opgemerkt dat zijn hond constant een gebied rond een vossengat aan het ruiken was. Dus rende Alan ernaar toe en begon Mitzi te roepen en zijn aandacht te trekken met zijn speeltjes. De kleine hond vertoonde tekenen van haar aanwezigheid, en toen begonnen Alan en de andere mensen met graven.

Het moment waarop Alan zijn Jack Russell opnieuw kon omhelzen, werd opgenomen in een video van iemand die aanwezig was op de plaats van de vondst en de reactie van de man was ongekend. Hij had letterlijk een emotionele instorting, overweldigd door geluk en liefde voor zijn hondje. Het zijn werkelijk ontroerende beelden: we hopen dat ze voor Alan alleen de herinnering worden aan een slechte ervaring, en aan een zo gelukkig en onverwacht einde.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt