Deze man vindt zijn kat na 7 jaar terug: hij dacht dat hij hem voor altijd kwijt was - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man vindt zijn kat na 7 jaar terug:…
Moederliefde kent geen grenzen: deze lieve foto toont een moederotter die haar kleintje beschermt tegen de kou Deze hond kroop in bad van de buren om samen met hun kinderen een bad te nemen

Deze man vindt zijn kat na 7 jaar terug: hij dacht dat hij hem voor altijd kwijt was

Door Janine
10.726
Advertisement

Vaak komen het meest onverwachte geluk en verrassingen wanneer we ze het minst verwachten. Als we aan het verhaal van Robert en zijn kat Chebon denken, is dit zeker wat ons te binnen schiet. Er waren ruim zeven jaar verstreken sinds de Amerikaan zijn geliefde kat verloren was.

Een zeer lange periode om zonder een vierbenige vriend te zijn. Het is voldoende om te bedenken dat de meeste mensen, door een veel kortere verdwijning, in omstandigheden van enorme ontmoediging leven. Het spreekt dan ook vanzelf dat Robert alle hoop op hereniging met Chebon had verloren, totdat een volledig onverwacht telefoontje arriveerde.

Hij werd gebeld door het Camarillo Animal Shelter, een opvang voor zwerfdieren in Californië, een staat waarin Robert tot zeven jaar eerder had gewoond en vervolgens naar Ohio was verhuisd.

En juist in de Californische stad gebeurde het ondenkbare. Een vrouw zag een nogal gehavende kat aan de kant van de weg. Naar een dierenarts gebracht, bleek de kat, ondanks een lichte uitdroging en verwaarlozing, verrassend gezond te zijn. Toen de arts zijn microchip analyseerde, bleek er de naam van Robert op te staan, die lang geleden geregistreerd was.

Het was Chebon, die onderhand 19 jaar was, en 7 lange jaren verwijderd van zijn geliefde menselijke vriend. Het is onmogelijk om de vreugde van Robert te beschrijven toen hij na zijn aankomst per vliegtuig in Californië ontdekte dat de verlaten kat degene was om wiens verlies hij zoveel had geleden.

Advertisement

Toen de twee elkaar eindelijk weer ontmoetten, was het alsof er geen dag voorbij was gegaan. De kat sloeg zijn pootjes om Robert's schouders, alsof hij wist dat hij weer veilig was. De gebeurtenis werd vastgelegd op een werkelijk ontroerende video. Geen van de aanwezigen wist hoe ze tranen moesten bedwingen bij het zien van zo'n scène.

Nu Robert en Chebon herenigd zijn, verliezen ze elkaar nooit meer uit het oog. We wensen deze twee vrienden nieuwe, verdiende gelukkige momenten toe.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt