Ze gaan uit eten in een fastfoodrestaurant en komen thuis met een kitten die ze op de stoep hebben gevonden - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze gaan uit eten in een fastfoodrestaurant…
Deze vrouw is eindelijk geslaagd voor het praktijkexamen: Ze had haar jonge kinderen een auto gegeven van 165.000 euro, nu vraagt ​​de jongste 125 euro aan de tandenfee

Ze gaan uit eten in een fastfoodrestaurant en komen thuis met een kitten die ze op de stoep hebben gevonden

13 Oktober 2021 • Door Janine
1.716
Advertisement

Het is waar, onverwachte ontmoetingen zijn altijd de mooiste en daar zijn Michelle en haar partner zeker van. Het stel was in feite de deur uitgegaan om te eten bij de drive-in van het fastfoodrestaurant waar ze gewoonlijk naartoe gaan. De twee wisten niet dat die beslissing hun leven voor altijd zou veranderen en een extra lid onder hun dak zou toevoegen. Het was echter niet alleen de bestelling die op hen wachtte, maar ook een schattig kitten op zoek naar een thuis en nieuwe ouders die voor hem konden zorgen.

Het was een heel normale vrijdagavond voor Michelle Zack en haar vriend, die na een lange en vermoeiende week toe waren aan een ontspannende avond. Zoals gewoonlijk ging het stel rond acht uur 's avonds naar het gebruikelijke fastfoodrestaurant in de buurt van hun huis om hun bestelling op te halen, klaar om voor de televisie te genieten van de heerlijke hamburgers. Die avond ging het echter niet volgens plan.

Nadat de auto bij de drive-in was geparkeerd, trok iets in de buurt van de stoeprand de aandacht van het paar. "Toen ik de medewerker naderde om onze bestelling te doen, zag ik iets kleins zwarts vlakbij onze auto", zei Michelle. "Ik controleerde het beter met de zaklamp van mijn telefoon en pas toen realiseerde ik me dat er twee kleine en lieve oogjes mij aanstaarden” vertelde het meisje.

Voor Michelle waren er vermoedelijk veel automobilisten die het hulpeloze wezentje op hadden gemerkt. Geen van deze mensen stapte echter uit de auto om de kat te helpen. Het meisje handelde in plaats daarvan door naar haar hart te luisteren.

"Mijn vriendin wist dat ik dat hulpeloze beestje nooit aan de kant van de weg zou kunnen achterlaten. Dus ik stapte meteen uit de auto om vriendschap te sluiten met het bevende katje", zei haar vriend. Het duurde niet lang voordat de bange kat de liefdevolle bedoelingen van de jongen begreep, klaar om voor hem te zorgen. In een zeer korte tijd werd er een ongelooflijke vriendschap gesloten tussen de twee en het kleine kitten sprong in de handen van zijn redder.

Advertisement

Michelle, bijna ontroerd door de situatie, nam het kitten onmiddellijk mee naar de auto waar de jongen op hen wachtte, ongelovig om wat ze had gezien. Het stel besloot toen om hun nieuwe kleine vriend mee naar huis te nemen en hem Black Bean te noemen. Ondanks dat de band tussen de nieuwkomer en het stel in korte tijd een ongelooflijk niveau had bereikt, besloten Michelle en Zack het kitten toe te vertrouwen aan Runaways Animal Rescue, een organisatie die al jaren voor kleine straatkatten zorgt. Op deze manier kan Black Bean worden geadopteerd door een gezin dat fulltime voor hem kan zorgen.

Een moeilijke keuze voor het stel, maar ze zijn blij dat ze een klein leventje hebben gered dat weerloos is voor de gevaren van de weg: ze hebben het juiste gedaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt