Acht verdwaalde egeljongen willen niet eten, maar dan komt poezenmamma hen redden - BekijkDezeVideo.nl
x
Acht verdwaalde egeljongen willen niet…
Moeder wordt verliefd op vriend van haar 16-jarige zoon en zijn ze nu al meer dan 10 jaar getrouwd Vrouw overleeft kanker en spoort mensen aan om te gaan leven alsof het hun laatste dag is en te stoppen met wat ze niet leuk vinden

Acht verdwaalde egeljongen willen niet eten, maar dan komt poezenmamma hen redden

07 Augustus 2021 • Door Skip
29.737
Advertisement

Een pasgeboren dier heeft echt zijn moeder in de eerste dagen en maanden van zijn leven omdat het zich zonder haar verdwaald zou wanen en moeilijk zelf de eerste problemen van het leven te boven kunnen komen. Dit is het geval voor de meeste zoogdieren, inclusief egels, die zonder de warmte en de melk van hun moeder de eerste dagen niet zouden kunnen overleven. Gelukkig is het in de natuur nooit saai en lijken er ook in de meest wanhopige gevallen onverwachte oplossingen te zijn. In deze dierentuin in Vladivostok, Rusland weigerden 8 verweesde egeljongen te eten. De oppassers wilden echter nog een laatste wanhopige poging doen... 

via: Dailymail
foto: Youtube / RT

Alle 8 egeljongen wilden melk, die zo belangrijk is voor hun overleven, niet drinken uit injectiespuiten of flesjes die de oppassers van de dierentuin hen aanboden. Zij verrichtten een ultieme wanhoopsdaad. Ze brachten de 8 weesjes naar Musya, een moederpoes die pas net klaar was met haar jongen te spenen. Dit deden zij in de hoop dat haar moederinstinct en haar moedermelk het leven zouden kunnen redden van deze kleine egeltjes. Wonderwel bleek dit een succes!

Musya produceerde nog melk en de egels wenden gelijk aan haar geur, waardoor ze haar zagen als hun moeder.  

foto: Youtube / RT

Dat Musya en de egels tot verschillende soorten behoren maakt niet want wat in deze gevallen lijkt het waanzinnige moederinstinct het verschil te maken. Dankzij haar melk en haar zorg konden de kleine egels het overleven. Nu is de wereld voor hen niet zo eng meer!

Niemand van dierentuin Vladivostok dacht natuurlijk dat het experiment 100% zou slagen, maar op het moment dat het leek kans van slagen te hebben was ook de opluchting bij de anderen groot. Kijk gewoon de video en dan zie je zelf hoe het net lijkt alsof de kleintjes helemaal op hun gemak lijken te zijn in het gezelschap van mamma Musya. Zo hebben we weer geleerd dat je de liefde van een moeder overal vandaan kunt halen. Fijn hoor voor ze, dit ongewone maar mooie gezinnetje!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt