Hij koopt een verlovingsring, verstopt hem in een doosje McNuggets en doet een aanzoek - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij koopt een verlovingsring, verstopt…
9 manieren waarop ouders ervoor zorgen dat kinderen een hekel hebben aan lezen, volgens deze Italiaanse auteur Familieleden kunnen wonden in de ziel veroorzaken die vervolgens moeilijk te genezen zijn

Hij koopt een verlovingsring, verstopt hem in een doosje McNuggets en doet een aanzoek

Door Janine
1.725
Advertisement

Sommige mensen besteden weken aan het organiseren van het perfecte huwelijksaanzoek, maar een man heeft laten zien dat je in deze gevallen alleen maar 20 minuten en een McNuggets-doosje nodig hebt. Een toekomstige bruid kan hierover meepraten, die het verhaal van haar aanzoek op een leuke Facebook-groep heeft gedeeld en in detail heeft uitgelegd hoe haar man het aanzoek deed in slechts 20 minuten na het nemen van de spontane beslissing.

via: The Sun

In plaats van tijd te verspillen om zich door juweliers te laten overtuigen, haastte de impulsieve man zich naar Walmart en belde de beste vriendin van zijn vriendin om haar advies te vragen over wat voor soort ring hij voor zijn vriendin moest kopen.

Toen dat kleine, hoewel cruciale, detail was opgelost, besloot de man vol vertrouwen ook iets te kopen waarvan hij wist dat zijn vriendin het leuk zou vinden: McNuggets. De vrouw legde in de post gepubliceerd in de Facebook-groep uit dat ze een dutje had gedaan terwijl haar vriend boodschappen deed, dus ze was nog slaperig toen hij thuiskwam en haar de doos McNuggets gaf.

De man had het zwarte fluwelen doosje met de ring in de kartonnen doos van McDonald's verstopt, dus toen de vrouw het opende, zag ze dat er naast de kipnuggets iets anders lag... Het duurde niet lang voor de vrouw begreep wat het was, toen ze de doos opende en de verlovingsring zag!

Hoewel het verhaal in een ironische Facebook-groep verscheen, was de demonstratie van de spontane romantiek van de man voldoende om webgebruikers te overtuigen, van wie velen het aanzoek als zeer echt en origineel beschouwden. Dus als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke manier om een serieus en langdurig aanzoek te doen... moet je naar McDonald's!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt