Een vader ontdekt dat zijn dochter een klasgenoot pest, dus neemt hij het slachtoffer mee om te winkelen in plaats van zijn dochter - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vader ontdekt dat zijn dochter een…
De geadopteerde pitbull kan niet stoppen met het omhelzen van het meisje dat hem uit een asiel heeft gehaald Gehoorzamen uit respect, niet uit angst: een fundamentele voorwaarde in de opvoeding van kinderen

Een vader ontdekt dat zijn dochter een klasgenoot pest, dus neemt hij het slachtoffer mee om te winkelen in plaats van zijn dochter

05 December 2019 • Door Janine
127.147
Advertisement

Wanneer je aan ouders vertelt dat hun kinderen respectloos zijn tegenover anderen en hun leeftijdsgenoten pesten, verdedigen de meesten hen en accepteren ze niet dat ze schuldig zijn in dergelijke acties. Er zijn echter ook ouders zoals Randy, die nooit zouden willen dat hun kinderen de reden zijn voor het lijden van iemand anders; toen hij hoorde dat zijn dochter Re'Onna vaak een ander klasgenootje voor de gek hield, was hij hier heel boos om.

via: Yahoo News

Toen hij een tiener was, ervoer Randy zelf hoe het voelt om gepest te worden, dus hij kon het niet uitstaan dat Re'Onna het iemand anders aandeed. Om haar te straffen voor haar gedrag, deed Randy iets dat zijn dochter nooit zal vergeten, goed- en kwaadschiks. Hij wist dat zijn dochter meer van winkelen hield dan wat dan ook en besloot dit in zijn voordeel te gebruiken.

Randy had lang gespaard omdat hij met Re'Onna wilde gaan winkelen, maar nu was hij er zeker van dat hij het niet verdiende. In plaats daarvan besloot Randy al zijn geld uit te geven aan kleding voor Ryan, het meisje dat door zijn dochter werd gepest. Toen ze dit hoorde, besefte Re'Onna dat haar vader gelijk had.

Het mooiste van de winkelsessie was dat Re'Onna er deel van moest uitmaken, maar alleen als ooggetuige. Haar vader heeft namelijk niets voor haar gekocht, maar ze zag wel alle leuke dingen die Ryan kreeg. Gelukkig besefte Re'Onna uiteindelijk dat pesten verwoestende gevolgen kan hebben voor mensen, hun zelfvertrouwen kan vernietigen en hen kwetsbaar kan maken, zelfs jaren nadat het zich heeft voorgedaan.

Advertisement

Uiteindelijk werden Ryan en Re'Onna vriendinnen dankzij Randy, die zeker een prijs en alle lof verdient voor zijn gebaar. Door dit te doen, wil Ryan dat andere ouders weten dat ze alles moeten doen wat in hun vermogen ligt om van hun kinderen goede mensen te maken, zelfs als er soms… wanhopige maatregelen nodig zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt