Deze vrouw slaagde erin haar 17 huisdieren te laten poseren voor een gedenkwaardige foto - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw slaagde erin haar 17 huisdieren…
Deze autistische jongen besluit zelf een bar te openen nadat niemand hem wilde aannemen Nadat hij een chauffeur een pup op straat had zien achterlaten, stopte deze koerier en redde hem

Deze vrouw slaagde erin haar 17 huisdieren te laten poseren voor een gedenkwaardige foto

Door Janine
2.289
Advertisement

Voor veel mensen is het voldoende om slechts één huisdier te hebben. Stel je voor dat je... 17 viervoetige vrienden hebt. Als je een foto met hen zou willen maken, zou het een heel moeilijke onderneming worden. Er zijn echter zulke vastberaden eigenaars dat ze er alles aan zouden doen om een foto met hun geliefde dieren te maken.

Dit is het geval van Kathy Smith, 30 jaar oud uit Wales, trotse eigenaresse van 8 honden en 9 katten, die erin geslaagd is een echte uitdaging aan te gaan: ze te laten poseren en ze allemaal samen te fotograferen!

via: BBC

Een mega familieportret, waarbij de moeilijkste dieren om erbij te betrekken, zoals verwacht, de katten waren. De honden, meer volgzaam, gehoorzaam en rustig, hebben niet veel problemen gehad om te poseren en om stil te blijven staan voor de foto. En er waren ten minste drie pogingen voor nodig, zodat de katten, ook vanwege een smakelijke doses voedsel speciaal gebracht door Kathy, naar de camera konden kijken tot blijdschap van Kathy, die die magische fractie van een seconde ving.

Na het nemen van deze foto, die snel het web rondging, zei de vrouw dat ze zich realiseerde hoeveel het er echt zijn, allemaal samen en niet verspreid over het huis. Wat zeker is, is dat haar huis altijd behoorlijk druk en chaotisch zal zijn, gezien het feit dat Kathy naast honden en katten ook een egel, vier grasparkieten en vissen heeft.

Het feit blijft dat Kathy een echt gedenkwaardige foto heeft gemaakt: haar “aanhang” is wederom een prachtig voorbeeld van hoe dankbaar het is om met dieren te leven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt