Een Duitse herder graaft wanhopig daar waar zijn baasje werd begraven - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een Duitse herder graaft wanhopig daar…
De relatie met de vader kan de keuze in de liefde van een dochter beïnvloeden: dat bevestigt de psychologie Deze kat opende een pakket tortilla's om ze op te eten toen zijn baasje naar het toilet ging

Een Duitse herder graaft wanhopig daar waar zijn baasje werd begraven

Door Janine
3.442
Advertisement

Een geliefde verliezen is een van de meest pijnlijke ervaringen die in het leven van een persoon kunnen plaatsvinden. Wennen aan het feit dat iedereen van wie we houden, van de ene dag op de andere, niet langer bij ons is met zijn warmte en genegenheid, is heel moeilijk. En dit geldt niet alleen voor mensen. De relatie die honden met ons mensen hebben, kan in feite zulke niveaus van empathie bereiken dat ze net als wij - zo niet meer - lijden wanneer ze vrienden verliezen met wie ze altijd zoveel avonturen hebben gedeeld.

Het gebeurde in Fuping, in China, waar Huzi, een Duitse herder die het niet kon verdragen zijn baasje Wu, al 10 jaar lang zijn metgezel, te hebben verloren, een reactie op zijn dood had die veel mensen deed ontroeren.

via: Daily Mail

De band tussen een hond en zijn menselijke vriend was zo sterk dat de Duitse herder tot het einde toe Wu zijn onvoorwaardelijke liefde wist over te brengen. De man had hem als puppy geadopteerd toen hij al oud was, en hij bracht zijn laatste jaren met hem door.

Totdat hij helaas kwam te overlijden. En het was precies op zijn begrafenis dat de hele familie van de man een unieke demonstratie van de hond kreeg van hoeveel het dier van zijn baasje hield. Toen Wu werd begraven, begon Huzi onrustig te worden.

Huilend en de geur van zijn baasje ruikend die hij nergens zag, begon hij te graven precies waar hij begraven was, in de hoop hem weer te kunnen zien. De scène werd gefilmd door de kleindochter van de overleden man en toonde de wereld, als het nog nodig was, dat de band die deze dieren met mensen tot stand brengen zo sterk is dat het soms ons begrip te boven gaat.

De Duitse herder bleef rond het graf van de eigenaar lopen, ging op de grond liggen en bleef daar, zonder dat iemand hem daar weg wist te krijgen. Huzi weigerde vervolgens te eten en te drinken gedurende 3 dagen, en begon geleidelijk weer wat te eten, toen het verlies van de man "verwerkt" was. Honden zijn echt geschenken die we soms niet eens verdienen.

Hieronder is de link naar de video van de ontroerende scène waarin deze hond de hoofdrol speelde:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=8wfao-5H-uA&feature=emb_logo

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt