Deze hond heeft zijn favoriete knuffeldier gevonden tussen het puin van het huis dat verwoest werd door de Australische branden - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze hond heeft zijn favoriete knuffeldier…
Het meisje proeft voor het eerst ijs en toont al haar vreugde van het ontdekken ervan Deze 4 kinderen redden een hond die vastgebonden en achtergelaten was bij een onbewoond huis

Deze hond heeft zijn favoriete knuffeldier gevonden tussen het puin van het huis dat verwoest werd door de Australische branden

Door Janine
7.760
Advertisement

Vaak hebben we het nodig om in de moeilijkste situaties enige troost te vinden, zelfs door kleine gebaren, kleine dingen en eenvoudige afbeeldingen, maar die misschien enorme kracht hebben juist omdat ze voortkomen uit een trieste context.

Je kunt niet anders denken door te kijken naar de foto's van de hond waar we je over gaan vertellen en weten wat er met zijn familie is gebeurd. OJ, een Golden Retriever, verwarmde de harten van veel mensen na het doen van een tedere ontdekking tussen het puin van zijn huis dat vernietigd werd door de Australische branden.

via: Abc News

We bevindt ons in Wairewa, in de Australische staat Victoria, een gebied dat, net als vele anderen, de verwoestende gevolgen heeft ondervonden van de branden die hectaren van dit prachtige continent hebben verbrand. De familie Zagami vond, nadat ze gedwongen waren hun huis te ontvluchten, hun eigendom volledig verwoest achter.

En we hebben het niet alleen over het huis: ook de boerderij ging in rook op. Het was echter op het trieste moment van de beoordeling van de schade van de faciliteiten dat de hond van OJ tegelijkertijd een ontroerende en tedere ontdekking deed. Niet alles was vernietigd door het vuur: daar, tussen het puin, lag zijn favoriete knuffeldier, dat bespaard was gebleven door de vlammen.

Advertisement

De hond was blij om weer met zijn knuffelbeest te spelen, en de scène werd vastgelegd op foto’s die de wereld rond zijn gegaan, zo lief en krachtig. Terwijl OJ haar prachtige ontdekking deed, vond Katie Zagami ook nog iets dat niet door het vuur was vernietigd: haar trouwjurk.

Kortom, een symbolische gebeurtenis die een werkelijk buitengewone betekenis krijgt voor de dramatische context waarin deze plaatsvond. Voor Zagami en de vele gezinnen die door de branden in Australië zijn getroffen, zal het leven nooit meer hetzelfde zijn. Zelfs door episodes als deze is het echter mogelijk om weer wat hoop te krijgen, of op zijn minst een glimlach te tonen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt