Dit meisje was zo ontzettend blij toen de politie haar de hond terugbracht die ze van haar hadden gestolen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit meisje was zo ontzettend blij toen…
Tussen moeder en dochter zit 24 jaar verschil, maar iedereen beschouwt hen als zussen Na een ernstig verkeersongeluk zorgt de hond gedurende 40 uur voor de eigenaar totdat er hulp arriveert

Dit meisje was zo ontzettend blij toen de politie haar de hond terugbracht die ze van haar hadden gestolen

Door Janine
15.300
Advertisement

Ze staan altijd aan onze zijde, we delen lief en leed met hen, ze troosten ons en geven ons onvoorwaardelijke liefde zoals geen ander schepsel kan doen. We hebben het natuurlijk over honden, onze beste vierbenige vrienden, dieren die er altijd in slagen om een speciale plek in ons hart te veroveren.

Wanneer we ze verliezen, is de pijn daarom hevig, soms gelijk aan die veroorzaakt door het verlies van een geliefd persoon. De vrouw waarover we je gaan vertellen weet erover mee te praten, die een zeer onaangename gebeurtenis heeft meegemaakt, die haar hond van haar heeft weggehaald.

We bevinden ons in Charlotte, in de Amerikaanse staat North Carolina. Hier werd een jonge vrouw bestolen van haar auto, waar ook haar geliefde hond Ruby in zit. De politie startte onmiddellijk een zoektocht, maar helaas kwam er dagenlang geen nieuws over de hond.

Totdat, net toen de vrouw de hoop begon te verliezen, de rechercheurs die aan haar zaak werkten, de hond vonden. De politieagenten besloten haar te verrassen en gingen naar het huis van de vrouw, samen met haar Ruby.

Wat er gebeurde toen de menselijke vriendin van de hond de deur opende en het hondje zag, is echt ongelooflijk. Het is een scène die de essentie van vreugde en liefde laat zien die een mens kan voelen tegenover zijn hond.

De vrouw was in feite niet in staat om haar vreugde te bedwingen toen ze de hond in haar armen hield, en de video waarin de hele scène werd gefilmd, ging al snel het web rond, kreeg veel waardering en werd door vele gebruikers gedeeld, aangestoken door de blijdschap van een situatie als deze. We wensen dat deze vrouw en haar prachtige hond nooit meer van elkaar gescheiden zullen worden!

Hieronder is de link naar de video die het moment toont waarop de vrouw zich herenigt met haar hond Ruby:

https://www.facebook.com/watch/?v=546368486224413

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt