De Kustwacht redt een hond in nood die in open zee zwom - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De Kustwacht redt een hond in nood die…
Deze oma gaf haar kleinkinderen 12 activiteiten om met het gezin te doen, in plaats van het gebruikelijke speelgoed Wanneer een man zijn gezin verlaat: een gedachte over de gevolgen van verraad

De Kustwacht redt een hond in nood die in open zee zwom

Door Janine
4.741
Advertisement

De Amerikaanse kustwacht heeft een hond in moeilijkheden gered die in open zee zwom. Zoals de bemanningsleden zeiden: er is een eerste keer voor alles! Het team van de Kustwacht trainde op open zee tijdens de nachtdienst van de patrouille, toen het plotseling een hulpoproep ontving voor een “hond in gevaar". De mannen kwamen toen onmiddellijk in actie en probeerden het dier in zee te lokaliseren. In een video die wordt gedeeld op de sociale mediapagina's van de Amerikaanse Kustwacht, kun je de hond zien zwemmen en zwoegen, ver van het strand, terwijl hulpverleners met hun boot naderen.

Nadat ze met de waterscooter de hond gemakkelijker hadden bereikt, konden twee bemanningsleden het dier oppakken en in veiligheid brengen.

foto: Youtube /

Eenmaal terug op het schip, bevestigden ze dat de hond in goede staat verkeerde; op de video kun je een van de redders horen praten tegen het dier: "Hoe gaat het, vriend? Je bent de beste die ik tot nu toe heb gered!"

Advertisement

We weten niet waarom de hond zich in open zee bevond, maar het gaat erom dat de mannen van de Kustwacht op het juiste moment hebben ingegrepen! De arme hond zou het anders niet hebben overleefd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt