Elke keer dat ze het hoortoestel voor haar aanzetten en de stem van haar moeder hoort, glimlacht ze alsof het de eerste keer was - BekijkDezeVideo.nl
x
Elke keer dat ze het hoortoestel voor…
Dit meisje redde een pasgeboren ezel en nam het als huisdier Ze laat snacks achter voor de bezorger die rond de feestdagen werkt: hij danst van vreugde wanneer hij het ziet

Elke keer dat ze het hoortoestel voor haar aanzetten en de stem van haar moeder hoort, glimlacht ze alsof het de eerste keer was

13 December 2019 • Door Janine
3.845
Advertisement

De glimlach van een kind is de meest ontroerende en emotionele glimlach die je kunt krijgen, vooral als de liefdevolle glimlach voor de ouders is. Helaas komt het voor dat baby's geboren worden met enkele gehoorafwijkingen en, zoals in het geval van deze video, hebben ze een klein gehoorapparaat nodig om te kunnen horen. De kleine Georgina Addison werd geboren zonder vanaf het begin de stem van haar ouders te kunnen horen: kun je je de wanhoop voorstellen? Dankzij het gehoorapparaat slaagde Georgina er echter plotseling in om te begrijpen wat haar een zoete melodie leek te zijn - oftewel de stem van haar moeder. Uit de video kun je gemakkelijk de eindeloze vreugde begrijpen die het meisje (maar ook de ouders!) moet hebben gevoeld om eindelijk met haar eigen oren de wereld om zich heen te kunnen horen.


In de video die haar ouders, Paul en Louise, op Twitter hebben gedeeld, kunnen we een heel kort geluid horen op het exacte moment waarop het hoortoestel wordt aangezet; we zien een korte schok van de kleine Georgina, voordat ze begint te lachen en glimlachen naar het geluid van de stem van haar moeder.

Het is een ochtendroutine die beide harten vervult met vreugde. Elke keer alsof het de eerste keer was: Georgina gaat meteen lachen, zodra ze de stem van haar moeder hoort. De manier waarop ze buitengewoon gelukkig wordt zodra ze haar hoort is geweldig.

Het echtpaar ontdekte de gehoorproblemen van hun eerste dochter kort na haar geboorte en zodra de eerste audiologische tests het probleem aan het licht brachten, wendden ze zich onmiddellijk tot een specialist. Uiteraard is dit een moeilijke tijd voor een ouder. "Dit soort nieuws ontvangen is altijd moeilijk." zei Paul, de vader van het kind: "We hebben ons gericht op de praktische aspecten van de situatie en hebben ons best gedaan om positief te blijven."

De reactie van de eindeloze vreugde die Georgina voelt bij het horen van de stem van haar ouders, is gewoonweg ontroerend!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt