Niemand reageert op de uitnodiging voor haar 8e verjaardag: onbekenden geven haar een onvergetelijk feest

Janine image
door Janine

24 Juli 2022

Niemand reageert op de uitnodiging voor haar 8e verjaardag: onbekenden geven haar een onvergetelijk feest
Advertisement

Alle kinderen verdienen een verjaardagsfeestje met vriendjes en kleurrijke ballonnen, zonder uitzondering. Het is altijd hartverscheurend als niemand op het verjaardagsfeestje van een kind komt opdagen of tijdig reageert op de uitnodiging. Chloe Sexton wilde dat haar zusje een mooie 8e verjaardag zou hebben, niet in de laatste plaats omdat hun moeder nog maar kort geleden vroegtijdig was overleden aan hersenkanker. Toen slechts één persoon reageerde op Chloe's uitnodiging, voelde de jonge vrouw zich echt wanhopig: hoe had ze haar zusje de mooiste verjaardag ter wereld kunnen geven? In een moment van verdriet, precies de dag voor de verjaardag, plaatste de jonge vrouw een video op TikTok die het lot van de dag veranderde.

via TikTok / chloebluffcakes

Advertisement
TikTok / chloebluffcakes

TikTok / chloebluffcakes

In de video legt Chloe uit hoe ze zich had ingespannen om een ​​feestje te geven voor haar kleine zusje, Charlotte Joy, die 8 jaar zou zijn geworden zonder de aanwezigheid van haar moeder, die vroegtijdig stierf: "Mijn kleine zusje wordt morgen 8 jaar. Haar verjaardagsfeestje is dit weekend. Onze moeder stierf 83 dagen geleden aan hersenkanker. Eén... slechts één kind in haar klas reageerde op de uitnodiging. Ik heb het haar niet eens verteld. Waarom? Hoe kan dat? Haar hele klas wist wat er was gebeurd." Charlotte was dat jaar van school veranderd, maar ondanks haar inspanningen om haar vriendengroep te laten groeien, dreigde het kleine meisje erg teleurgesteld te worden op haar verjaardagsfeestje. Chloe zei in de video, in tranen: "Voor iedereen met een opgroeiend kind, als een kind in de klas van je kind verjaardagsuitnodigingen uitdeelt, ga je gewoon. Het is iets van een of twee uur van je leven. Ga er alsjeblieft heen."

Gelukkig zorgde Chloe's video voor een ongelooflijke solidariteit, dus kwamen er de volgende dag veel mensen om Charlotte's verjaardag speciaal te maken. Tientallen onbekenden zijn naar Charlotte's huis gekomen om haar verjaardag legendarisch te maken: kinderen, pony's, ongelooflijke versieringen, heel veel cadeaus en veel onvergetelijke momenten voor iedereen.

Advertisement
TikTok / chloebluffcakes

TikTok / chloebluffcakes

Er was ook een stoet Jeeps, uit elk van hen kwam een ​​geschenk voor Charlotte. Het was een onvergetelijk en vrolijk feest voor het meisje: "Het is nog mooier dan ik dacht!" riep ze met haar lieve stemmetje.

Dankzij de vriendelijkheid van onbekenden werden Charlotte en haar oudere zus gered op een moment dat anders heel moeilijk zou zijn geweest. Ook al is het verjaardagsfeestje voorbij, de vriendelijkheid en nieuwe vriendschappen blijven de dagen van deze zussen vullen.

Bekijk de video die Chloe op TikTok heeft geüpload om te zien hoe het feestje van Charlotte verliep!

Advertisement