Wanhopige moeder doet een oproep om de knuffel met de as van haar overleden zoon te vinden

Janine image
door Janine

20 Mei 2023

Wanhopige moeder doet een oproep om de knuffel met de as van haar overleden zoon te vinden
Advertisement

Speelgoed is meestal een vorm van vermaak dat is ontworpen om ontspanning en zorgeloosheid te bieden. Kinderen maken er al op zeer jonge leeftijd veel gebruik van (en er is veel vraag naar) om plezier te hebben en onbezorgd op te groeien. Sommige spellen zijn zelfs stimulerend en kunnen de kleintjes belangrijke begrippen leren, terwijl andere gewoon speelse objecten blijven, maar toch erg belangrijk zijn voor de kleintjes.

Een teddybeer was onafscheidelijk van zijn jonge eigenaar, die hem altijd en op elk moment met zich mee droeg en knuffelde. Ook op de moeilijkste momenten…

via Thenationview

Liz Atkinson/Facebook

Liz Atkinson/Facebook

Liz Atkinson, uit Burlington, Iowa, is de moeder van twee kinderen, Sebastyn en Gabryel. Helaas was laatstgenoemde erg ziek en overleed vroegtijdig. Zijn ouders hadden besloten te vertrekken om naar Florida te gaan, naar Disneyland, waar ze zoveel mogelijk wilden "vergeten", of in ieder geval in een poging om aan iets anders te denken, hun overgebleven zoon mee te nemen en meer serene momenten samen door te brengen.

Het gezin, op reis, was in verschillende etappes gestopt en geeft toe dat hun gedachten altijd uitgingen naar hun kleintje dat het niet had gehaald. Ter nagedachtenis aan hem hadden ze besloten zijn favoriete teddybeer mee te nemen, die voor Gabryel zijn kostbaarste bezit was.

Met hun geest vertroebeld en nog steeds begrijpelijkerwijs geschokt door hun verlies, is de familie het knuffeldier kwijtgeraakt, niet begrijpend wat ermee is gebeurd. Hun ongenoegen is nauwelijks voorstelbaar, ook omdat dat knuffelbeest letterlijk meer was dan een knuffeldier.

Advertisement

I am completely desperate and hoping this blows up and we find our elephant! So SHARE SHARE SHARE! Our son, Gabryel...

Pubblicato da Liz Atkinson su Sabato 6 maggio 2023

Het bevatte namelijk de as van Gabryel: een zakje waarin het zich bevond, was in de vulling van het knuffeldier gestopt via de speciale ritssluiting aan de achterkant van het knuffeldier. Het was dus heel bijzonder speelgoed waar de hele familie natuurlijk erg aan gehecht was. Uiteindelijk hebben ze dat knuffeldier zelfs een naam gegeven: Bruce.

De moeder riep de hulp in van webgebruikers in de hoop het kostbare speelgoed te vinden: “ik voel me zo rot over wat er is gebeurd, ik kan nauwelijks slapen. Ik ben wanhopig. Als je Bruce hebt gevonden of hem ergens hebt gezien, schrijf me dan alsjeblieft privé: Ik moet het terugkrijgen", is het pleidooi van Liz op Facebook.

De vrouw en haar hele familie zijn erg geschokt, dus als je nieuws hebt over dit verhaal, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met Liz via haar persoonlijke profiel: https://www.facebook.com/liz.collier.2011.

Advertisement