Bij de dierenarts gebruikte deze hond zijn tong om de deur van zijn kooi te openen - BekijkDezeVideo.nl
x
Bij de dierenarts gebruikte deze hond…
Dit meisje met cerebrale parese traint al maanden om de kerstrun van haar stad te lopen Hij verkoopt broodjes kip om zijn universitaire studies te betalen: vandaag heeft hij een geregistreerd handelsmerk en doet zijn bedrijf het geweldig

Bij de dierenarts gebruikte deze hond zijn tong om de deur van zijn kooi te openen

23 December 2019 • Door Janine
2.577
Advertisement

Iedereen die ooit een hond aan zijn zijde heeft gehad, weet hoe deze dieren aangenaam onvoorspelbaar kunnen zijn in hun gedrag. Vaak worden ze in feite protagonisten van houdingen en gebeurtenissen die de mensen sprakeloos doen laten.

Hun slimheid is tenslotte spreekwoordelijk, genoeg om degene die voor hen zorgt te overtuigen dat ze met hen kunnen communiceren, bijna alsof ze mensen zijn. De dierenarts Patrick Kalenzi van het Rock Creek Veterinary Hospital in Colorado weet dit heel goed en hij wilde een hilarische scène met de wereld delen.

“Don’t worry Dilly, I’ll break us out of here” Pictured: Dr Patrick’s own - Ty and Dilly Kalenzi

Pubblicato da Rock Creek Veterinary Hospital su Sabato 30 novembre 2019

Ty en Dilly zijn de twee honden van Patrick, die hij van tijd tot tijd meeneemt naar zijn werk, zodat hij ze dichtbij kan hebben. Om te voorkomen dat ze zouden verdwalen, of om de andere gasten van de faciliteit lastig te vallen, had Kalenzi hen in een kooi gezet.

Een gebaar dat echter helemaal niet werd gewaardeerd door de pitbull Ty die, zonder twee keer na te denken, een eigen strategie bedacht om de structuur te verlaten. Hoe deed hij dat? Eenvoudig: met zijn tong. Als een fundamenteel hulpmiddel voor honden, heeft dit deel van het lichaam de hond gediend om Patrick zijn hilarische praktische vaardigheden te tonen.

Als een “artiest van het ontsnappen” slaagde de pitbull erin om met zijn tong de deur van de kooi te openen en naar buiten te gaan, samen met zijn onafscheidelijke vriend Dilly. De hele scène werd opgenomen door de dierenarts, in een video die het web over ging en veel gebruikers vermaakte. Het valt niet te ontkennen: onze viervoetige vrienden weten ons altijd op de beste manier op te vrolijken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt