Om het kind niet te laten huilen, plaatst ze haar kartonnen silhouet in de kamer telkens als ze wegloopt - BekijkDezeVideo.nl
x
Om het kind niet te laten huilen, plaatst…
Na een bezoek aan een kennel besluit dit 7-jarige kind om een huis voor alle honden te vinden en het lukt hem 12 hilarische foto's van ondeugende honden die

Om het kind niet te laten huilen, plaatst ze haar kartonnen silhouet in de kamer telkens als ze wegloopt

20 December 2019 • Door Janine
2.373
Advertisement

Ouder zijn is niet eenvoudig, maar aan de andere kant is niemand al met alle nodige kennis geboren en je moet ergens beginnen. Vooral in de eerste paar levensjaren is het niet eenvoudig om met je eigen leven en dat van de nieuwkomer om te gaan: te midden van tranen, grillen en borstvoeding raken veel moeders uitgeput. Er is echter een moeder die een briljante manier gebruikt om haar zoon rustig te houden als ze de kamer verlaat - ze plaatst een levensgroot karton van zichzelf, zodat het kind denkt dat zijn moeder er nog is!

via: The Sun

Fuki Sato is een jonge Japanse moeder, bedenkster van de hierboven aangegeven methode waar op internet veel over wordt gesproken. Het zoontje van de vrouw huilde zodra zijn moeder wegliep, zelfs al was het maar een paar seconden, uit de kamer waar ze zich bevonden. De vrouw was nogal in de war door deze reactie en wilde niet dat haar zoon dat tijdelijke vertrek verkeerd zou begrijpen als een verlating; dus, om zijn reactie tegen te gaan, gebruikte ze een kartonnen figuur, levensgroot afgedrukt, zodat haar zoon zou geloven dat ze nog steeds in de kamer met hem was.

De "techniek" werkt en duizenden gebruikers op het web zijn enorm onder de indruk. Bekijk de video om te zien hoe het werkt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt