Een moeder verrast haar zoon als hij uit school komt met de hond die hij 2 weken eerder kwijt was geraakt - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder verrast haar zoon als hij…
Het hondje sterft van angst in de armen van haar baasje vanwege het luidruchtige vuurwerk Valse vrienden kunnen schadelijker zijn dan elke vijand: hoe ze te herkennen en bij hen uit de buurt te blijven

Een moeder verrast haar zoon als hij uit school komt met de hond die hij 2 weken eerder kwijt was geraakt

22 December 2019 • Door Janine
78.610
Advertisement

Wanneer je een hond verliest waar je dol op bent, is het alsof je een deel van jezelf verliest. Als we ineens onze viervoetige vriend nergens meer kunnen vinden, gaan we op zoek naar hem en als er geen spoor van hem - of haar - te vinden is, is het normaal om in een staat van angst te raken die onze dagen somber en verdrietig maakt.

Carter Licata, een Amerikaanse jongen uit Michigan weet dit maar al te goed, die van de ene op de andere dag Piper, een lieve 2-jarige mopshond, aan zijn zijde moest missen. Onderzoek heeft helaas tot niets geleid. Maar net toen de familie Licata het ergste vreesde, gebeurde het ondenkbare.

via: Daily Mail

Berichten op sociale media, contacten met buren, waarschuwingen op groepen van hun lokale gemeenschap: de inspanningen van April, Carter's moeder, om de vermiste hond te vinden, leiden tot niets. Zoals verwacht deed de gebeurtenis iedereen wanhopen. Vooral Carter, die gek is op Piper, heeft echt een periode van depressie doorgemaakt, bang dat hij haar nooit meer zou zien.

Op een dag ontving April echter een bericht op Facebook van het dierenasiel in Genesee County. Een hond die overeenkwam met Piper's beschrijving was achtergelaten in de faciliteit door een persoon die anoniem bleef. Dus besloten April en haar man haar op te halen, maar hielden het verhaal voor hun zoon Carter nog even geheim, door hem een van de mooiste verrassingen die hij zich maar kon wensen, te geven.

Het is niet moeilijk om zijn reactie voor te stellen toen hij, buiten school, het kleine hondje Piper op de voorstoel van de auto zag, feestelijk ”gekleed" met enkele kleine versieringen. De jongen barstte onmiddellijk in tranen uit en omhelsde zijn vierbenige vriendin met blijdschap, die hem ondertussen uitgelaten omhelsde.

Advertisement

Een werkelijk prachtig geschenk voor Carter, die zijn kleine hond gelukkig weer kon omhelzen en tijd met haar door kan brengen, in de hoop dat de ervaring spoedig een slechte herinnering zal worden.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt