Het hondje sterft van angst in de armen van haar baasje vanwege het luidruchtige vuurwerk - BekijkDezeVideo.nl
x
Het hondje sterft van angst in de armen…
Plotseling ontslagen, bezocht deze arts zijn patiënten op de stoep van het ziekenhuis Een moeder verrast haar zoon als hij uit school komt met de hond die hij 2 weken eerder kwijt was geraakt

Het hondje sterft van angst in de armen van haar baasje vanwege het luidruchtige vuurwerk

22 December 2019 • Door Janine
122.808
Advertisement

Op oudejaarsavond is het gebruikelijk om het begin van het nieuwe jaar te vieren met vrienden of familieleden, in de hoop dat het beter zal zijn dan het vorige. Het is bij deze gelegenheden dat men vooral, maar niet alleen, geniet van kleurrijk vuurwerk die, als ze enerzijds bijdragen aan het creëren van een feestelijke sfeer, extreem luidruchtig en zelfs dodelijk kan zijn voor sommigen arme dieren. Te harde geluiden, zoals de knallen op oudejaarsavond, veroorzaken ongelooflijke stress voor honden, katten en andere kleine dieren die we in huis hebben; in sommige gevallen redden dieren het niet en sterven ze letterlijk aan hartzeer. Helaas is dit gebeurd met deze boxer die, doodsbang door de geluiden, haar laatste adem uitblies in de armen van haar baasje.


Maguì is een lieve hond die helaas haar leven verloor door een hartaanval vanwege het geluid van vuurwerk. Het gebeurde op 14 december in haar huis in Esquel, Argentinië. Antonella Modasjazh zag hoe haar hond Maguì langzaam haar leven verloor terwijl haar oudste zoon haar omhelsde om haar te kalmeren. De liefde van Antonella's zoon die helaas niet kon voorkomen dat Maguì van angst stierf. Zo blijft ze achter in de armen van haar baasje, die er alles aan heeft gedaan om haar te kalmeren en te troosten. Maar tegenover de onophoudelijke geluiden van knallen en vuurwerk konden ze niets doen.

De familie deelde het verhaal op sociale netwerken met een zeer emotionele post en met foto's van Maguì; met hun getuigenis wilden ze proberen mensen bewust te maken van de effecten van vuurwerk aan het einde van het jaar bij honden: "Ze was onze geliefde vriendin! Haar naam was Maguì en ze is zojuist overleden. Ze was oud en was doodsbang voor de knallen. We wisten niet waar we met haar naartoe moesten, terwijl anderen plezier hadden. Ze kreeg een hartaanval, we belden alle dierenartsen van Esquel om ons te helpen maar niemand kwam! De hond stierf in de armen van mijn zoon die me smeekte om iemand te roepen om haar te komen helpen."

Is het normaal dat een dier zijn leven verliest door ons pure en eenvoudige plezier? Elk jaar zijn er veel waarschuwingen, maar helaas lijken ze nooit genoeg te zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt