De moeder laat haar zoon een puppy adopteren en hij kiest een oudere en dikke kat - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De moeder laat haar zoon een puppy adopteren…
Sommige vrouwen houden er gewoon van om alleen te wonen: 5 redenen waarom ze ervoor kiezen om het te doen Ze vraagt haar baas vrij vanwege haar zoon die in het ziekenhuis ligt, maar in plaats daarvan besluit hij haar te ontslaan

De moeder laat haar zoon een puppy adopteren en hij kiest een oudere en dikke kat

Door Janine
18.591
Advertisement

Als kind is het heel normaal om te dromen van het hebben van een huisdier, een hond of een kat, en ermee op te groeien. Veel kinderen hopen hun ouders te overtuigen om een pup te nemen en hier vragen ze vaak jaren om. Niet iedereen heeft het geluk om een hond of een lieve kat te hebben - er zijn er die nauwelijks een goudvis krijgen! - maar deze jongen genaamd Easton kreeg vrij baan, omdat zijn moeder hem rechtstreeks naar een dierenopvang bracht om de puppy te kiezen die hij het leukst vond. Tot ieders verrassing koos Easton niet voor een van die schattige en grappige honden, en ook niet voor een lief klein katje van een paar maanden oud; zijn keuze viel op een grote oude rode kat genaamd Tiny!

Gezien de terughoudendheid waarmee veel ouders reageren op de verzoeken van hun kinderen met betrekking tot de adoptie van een huisdier, kunnen we het als een eer beschouwen dat een moeder haar zoon toestaat zijn eigen huisdier te kiezen. Voor een kind is het alsof je een snoepwinkel binnenloopt en niet kunt kiezen - afgezien van het feit dat de snoepjes in kwestie zeer lieve dieren zijn op zoek naar liefde en verwennerij. Het feit dat je genoegen moet nemen met slechts één dier, maakt de keuze al moeilijk.

De kleine Easton zou zijn kans om zijn nieuwe vierbenige vriend te kiezen niet hebben gemist en, zodra hij voet in het asiel had gezet, volgde hij zijn hart. Waar koos hij voor? Een enorme 10-jarige kat die net zijn thuis was kwijtgeraakt.

Een verlegen kat met overgewicht, met een grote ronde buik die graag krabt - zo beschreven de vrijwilligers van de opvang Tiny. Ondanks zijn naam is de kat beslist robuust en zou hij nooit onopgemerkt zijn gebleven voor Easton. De oudere kat en zijn zus Trinity waren door de vorige eigenaar naar het asiel gebracht vanwege "onvoorziene omstandigheden". De twee katten, broer en zus, waren nooit erg aan elkaar gehecht en konden daarom naar verschillende huizen.

Sinds hij uit zijn kooi stapte, ging Tiny bij zijn nieuwe baasje op schoot zitten en hij verloor hem niet meer uit het oog. Deze kat had echt geluk!

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt