Toen ze ontdekte dat haar kat een beste vriend in het asiel had, besloot deze vrouw hem ook te adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Toen ze ontdekte dat haar kat een beste…
Ondanks vermoeidheid na het werk, stopt deze verpleegster op straat om de wonden van een dakloze te genezen Dit lieve katje troost zijn baasje met Alzheimer elke dag door hem nooit in de steek te laten

Toen ze ontdekte dat haar kat een beste vriend in het asiel had, besloot deze vrouw hem ook te adopteren

27 Februari 2020 • Door Janine
3.791
Advertisement

Twee vrienden herken je van ver, wat ze bij elkaar houdt is een speciale band die elke uitdaging en moeilijkheid overwint. Een vriend is iemand om mee te lachen om het leven, maar hij is ook degene die bij ons blijft in tijden van nood. Het is moeilijk om zonder vrienden te leven, omdat de mens van nature een “sociaal dier” ​​is, dat zich vaak samenvoegt met andere individuen. Het is niet zeker of hetzelfde ook van toepassing kan zijn in de dierenwereld, maar honden en katten raken zeker ook gehecht aan hun eigen soort, vooral na het delen van een belangrijk gedeelte van hun leven samen. Dwight en Conan zijn bijvoorbeeld twee schattige katten die, gedurende 1 jaar, altijd samen zijn geweest en delen wat we “een mooie vriendschap” zouden kunnen noemen. Helaas scheidden hun wegen plotseling en ook hun vriendschap, terwijl Dwight werd overgebracht naar een andere opvangplaats en later werd geadopteerd. Gelukkig kwam er snel een gelukkig einde.

Toen Dwight in een dierenopvang in Kennebunk, Maine (VS) aankwam, was hij bang en had niemand aan zijn zijde. De kat had 1 jaar in een ander asiel gewoond, waar hij een ongelooflijke vriendschap had gesloten met een andere kat, Conan, ook een bewoner van de dierenfaciliteit. Vanaf de eerste dag vond er een speciale chemie plaats tussen de twee, waardoor ze altijd bij elkaar bleven, wat ze ook deden.

Na een jaar van vriendschap werd Dwight naar Maine gebracht, waar hij zijn nieuwe "moeder", Megan Marsh, ontmoette. Marsh wist vanaf het eerste moment dat Dwight de juiste kat voor haar was. Na jaren van twijfelen en bedenkingen besloot ze er uiteindelijk een te adopteren. Marsh was zich echter niet bewust van het verleden van Dwight en had geen idee dat Dwight ergens een speciale vriend had.

Advertisement

"Dwight is de liefste kat die ik ooit heb gezien," zei Marsh, aanvankelijk bezorgd over het hebben van een angstig dier. Maar Dwight bleek de perfecte kat te zijn: hij houdt van verwennerij en volgt haar overal in haar appartement.

Het verhaal van Dwight werd duidelijker toen een van de vrijwilligers van de opvang contact met haar opnam om haar te vertellen over Conan, die in de opvang bleef, nog steeds wachtend op adoptie. Met dat telefoontje hoopte de vrijwilliger de twee oude vrienden te herenigen.

Marsh dacht lang en diep na over het adopteren van een andere kat, ze was bang dat haar appartement misschien niet groot genoeg was, maar nam toen haar beslissing.

Marsh heeft besloten om ook Conan te adopteren, ervan overtuigd dat ze het juiste doet voor haar huisdier. "Het is logisch, die twee waren beste vrienden: ik zou gek geweest zijn als ik ze niet opnieuw had samengebracht!" zei Marsh.

Een verhaal met een goed einde dus, waarin vriendschap zeker triomfeert.

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt