Deze kat bedankt de vrouw die haar heeft geadopteerd door elke ochtend haar pantoffels naar bed te brengen - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze kat bedankt de vrouw die haar heeft…
De eigenaresse van een bar haalt de bankbiljetten van de muren af die klanten er op hebben gehangen en gebruikt deze om haar werknemers te betalen Elke dag naait deze 100-jarige oma honderden maskers om aan mensen in nood te geven

Deze kat bedankt de vrouw die haar heeft geadopteerd door elke ochtend haar pantoffels naar bed te brengen

24 April 2020 • Door Janine
2.674
Advertisement

Dieren weten echt hoe ze ons moeten overweldigen met liefde en hoe dankbaar te zijn voor elke dag dat we voor ze zorgen. Als we een hond of kat adopteren, weten we dat we voor altijd kunnen vertrouwen op hun loyaliteit en vriendschap. Liefhebbers van dieren weten dat de zorg en aandacht voor hun trouwe viervoeter een plicht is, maar ook een plezier; je huisdier zal je elke dag bedanken voor wat je voor hem doet.

Deze kat genaamd Lulu lijkt deze dankbaarheid te willen uiten, elke keer dat ze de pantoffels naar haar baasje brengt.


Sinds enkele jaren is Lulu weggehaald uit een toevluchtsoord om geadopteerd te worden door een liefdevolle en diervriendelijke familie. Aanvankelijk was ze een verdrietige en troosteloze kat, maar Lulu besefte al snel dat ze kon rekenen op de genegenheid van haar nieuwe familie. De dochter van Lulu's baasje kon het verhaal van haar moeder niet geloven: de kat brengt haar elke ochtend haar pantoffels.

Hoewel ze vol kwijl zaten en het twee complete reizen kostte om beide pantoffels af te leveren (Lulu kan er natuurlijk maar één tegelijk dragen), vond haar baasje dat nooit erg, integendeel - om haar aan te moedigen bleef ze de vieze pantoffels dragen.

Het is duidelijk dat we niet zeker weten waarom Lulu dit gebaar elke dag maakt, maar het lijkt erop dat de kat al haar dankbaarheid wil tonen aan degenen die ooit haar leven hebben gered en nu voor haar zorgen.

Advertisement

Eerste reis...

"Het lijkt erop dat ze voor mijn moeder wil zorgen, aangezien mijn moeder voor haar zorgt", zei de dochter.

... tweede reis!

Het lijkt er echt op dat de kat haar mamma wil "bedanken" voor alles wat ze doet.

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt