Deze man beroofde een bank en besloot toen om het gestolen geld aan voorbijgangers uit te delen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man beroofde een bank en besloot…
Deze hond heeft besloten haar zwangere baasje te volgen waar ze ook gaat, om ervoor te zorgen dat het goed met haar gaat Mensen die niet van zichzelf houden, zullen nooit volledig van anderen kunnen houden

Deze man beroofde een bank en besloot toen om het gestolen geld aan voorbijgangers uit te delen

Door Janine
1.102
Advertisement

Hij zag er ogenschijnlijk uit als een onschuldige opa met een witte baard, en in plaats daarvan maakte hij een gebaar van plotselinge vrijgevigheid die enerzijds hilariteit genereerde onder de voorbijgangers die getuige waren van de scène, en anderzijds de lokale autoriteiten waarschuwde. De hoofdrolspeler in dit absurde verhaal heet David Wayne Oliver, hij is 65 jaar oud en woont in de staat Colorado. Een man die als een echte moderne Robin Hood kan worden beschouwd!

De politie van Colorado Springs zei dat Oliver op maandag 23 december tijdens lunchtijd de Academy Bank heeft beroofd. De verdachte zou de bank zijn binnengekomen en beweren een wapen in zijn zak te hebben. De politie zei dat de verdachte “dreigde een wapen te gebruiken” en de bank verliet met een niet-aangegeven hoeveelheid geld. Sommige ooggetuigen zeiden dat hij de bank met het geld had verlaten, maar in plaats van te ontsnappen, besloot hij de buit met voorbijgangers te delen zodra hij buiten was.

Een getuige zei dat Oliver langzaam naar een nabijgelegen Starbucks liep, tegenover de cafetaria zat en wachtte om te worden gearresteerd, bijna alsof hij wilde dat dit opzettelijk gebeurde. Een moderne Robin Hood of een al te gulle moderne Kerstman? Oordeel zelf!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt