Een man ontdekt dat hij op een foto staat van zijn vrouw, 11 jaar voordat hij haar ontmoette - BekijkDezeVideo.nl
x
Een man ontdekt dat hij op een foto…
De hond weet niet dat zijn baasje is overleden en wacht dagen op hem voor het ziekenhuis waar hij is opgenomen Een pasgeboren olifantenwelp huilde 5 uur nadat hij door zijn moeder was achtergelaten

Een man ontdekt dat hij op een foto staat van zijn vrouw, 11 jaar voordat hij haar ontmoette

03 Januari 2020 • Door Janine
9.766
Advertisement

Het lot? Er zijn mensen die er sterk in geloven dat alles al is geschreven en dat het leven niets meer is dan de uitvoering van een script en wie in plaats daarvan het bestaan ervan ontkent. Ongeacht de mening van iedereen, is het bij sommige gebeurtenissen in het leven moeilijk te geloven dat het lot niet bestaat.

Het verhaal dat een jong stel overkwam, zou het bewijs kunnen zijn dat sommige dingen in het leven voorbestemd zijn: het gebeurde in feite dat de twee ontdekten dat ze allebei op dezelfde foto staan, 11 jaar voordat ze verliefd werden.

De heer Ye en mevrouw Xue trouwden in 2011 en kregen twee mooie dochters. Maar misschien werd hun verliefdheid ergens geschreven voordat hun ogen elkaar voor het eerst ontmoetten.

Op een dag was het gezin bij haar moeder om te kijken of de meisjes in hun jeugd meer op mamma of pappa leken: ze openden de doos met verschillende foto's en bladerden ze één voor één door.

Eén foto in het bijzonder trok echter zijn aandacht: de foto beeldde zijn vrouw af aan de voet van een bekend monument in China. Toen hij de foto zag, herinnerde meneer Ye zich onmiddellijk dat hij jaren geleden ook dezelfde plaats had bezocht, het May Fourth Square in het district Qingdao, en dat hij een man die in de verte achter haar zag die erg op hem leek.

Bij nadere beschouwing bleek dat hij het echt was en na het delen van informatie werd alles duidelijker: 11 jaar voordat het paar verliefd werd, waren ze al samen vereeuwigd op een foto.

Advertisement

Het is duidelijk dat de ontdekking iedereen euforisch heeft gemaakt, aangezien er meer dan een miljard mensen in China wonen en dat een dergelijk toeval onwaarschijnlijk is!

Als dit verhaal geen kracht van het lot is, wat is het dan wel?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt