12 goede redenen om oprechte vrienden dichtbij ons te houden: ze weten hoe ze ons beter kunnen laten voelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
12 goede redenen om oprechte vrienden…
Zijn vrouw laat hem de hond uit de trimsalon ophalen: bij zijn terugkeer beseft hij dat hij de verkeerde mee heeft genomen Deze vrouw huilt wanhopig als ze ontdekt dat haar opvang voor kangoeroe’s door branden is verwoest

12 goede redenen om oprechte vrienden dichtbij ons te houden: ze weten hoe ze ons beter kunnen laten voelen

Door Janine
1.332
Advertisement

Hoewel ze je af en toe in verlegenheid kunnen brengen, zijn je meest oprechte vrienden over het algemeen waarschijnlijk de beste die je hebt. Ze zijn nuttig om een lange reeks redenen en ze zijn er bijna altijd wanneer je ze nodig hebt. Natuurlijk heeft bijna iedereen de neiging dit soort mensen te verwaarlozen, maar ze zijn echt belangrijk voor ons welzijn; oprechte mensen zijn bereid om dingen te zeggen die moeten worden gezegd, zelfs als ze moeilijk uit te spreken zijn, ze zijn in staat om zo waarheidsgetrouw mogelijk te leven en hun gevoelens niet te verbergen.

foto: Piqsels

Hier zijn 12 redenen waarom je ze stevig vast moet houden in plaats van ze te verwijderen.

 • Ze zullen zich altijd zorgen om je maken: oprechte vrienden geven om je, ze zijn er voor je wanneer je ze nodig hebt en als er iets gebeurt, zullen ze er altijd zijn om je te ondersteunen.
 • Ze zullen iets nooit mooier maken dan het is: deze vrienden verspillen geen tijd, ze vertellen je hoe het ervoor staat. Zelfs als ze je niet boos willen maken, weten ze dat eerlijkheid het langst duurt.
 • Hun vriendschap is echt: het zijn mensen die je kent, die er voor je zullen zijn en altijd aan je zijde zullen blijven. Je kunt ze vertrouwen en je weet dat ze je geen dolk in de rug zullen steken zoals anderen misschien doen. Het zijn het soort mensen waar je echt op kunt rekenen.
 • Het zijn leuke mensen: je oprechte vrienden zullen altijd de grappigste mensen zijn om je tijd mee door te brengen. Ze verbeteren altijd de slechtste situaties en je weet dat je plezier zult hebben als ze er zijn.
 • Ze zijn niet bang voor verandering: deze vrienden zijn niet bang voor verandering zoals anderen, integendeel, ze omarmen het. In plaats van zich te verstoppen, zien ze bijna alles onder ogen.
 • Het zijn heel open mensen: hoe openhartiger ze zijn, hoe opener ze zijn voor andere mensen. Ze zijn veel opener dan andere mensen.
foto: Pxfuel
 • Ze zeggen altijd wat ze voelen: Ze zijn niet bang om uit een gecompliceerde situatie te raken en anders te denken. Dit is iets dat hen onderscheidt van de rest van de mensen in je leven.
 • Ze zijn niet bang om zich te verontschuldigen wanneer ze dat moeten: ze weten dat een verontschuldiging soms nodig is. Ze weten dat wanneer ze een fout maken, ze ermee moeten omgaan. Ze aarzelen niet om zich indien nodig te verontschuldigen.
 • Ze weten wat ze willen in het leven: je oprechte vrienden zijn niet het type mensen dat daar zit te wachten tot er iets in hun leven gebeurt, ze weten wat ze willen en wat ze niet willen. Daar praten ze vaak over.
 • Ze weten hoe ze je moeten laten glimlachen: ze weten hoe ze je aan het lachen moeten maken en hoe ze je kunnen laten glimlachen. Als je je verdrietig voelt, weet je dat ze je kunnen opvrolijken.
 • Ze liegen niet om je beter te doen voelen: je oprechte vrienden zullen niet tegen je liegen zoals valse vrienden. Het kan ze niet schelen of je het leuk vindt wat ze te zeggen hebben of niet. Het wederzijdse gevoel van respect is voldoende om je vriendschap te baseren op de eerlijkheid van anderen.
 • Ze verbergen hun passies niet: deze vrienden verbergen dingen in het algemeen niet. Ze zijn open en eerlijk over de dingen die ze leuk vinden en wat ze niet leuk vinden. Je weet wat hen echt enthousiast maakt door de manier waarop ze erover praten.

Dit soort vrienden is echt een schat om te koesteren, we zijn er meer van overtuigd dan ooit!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt