Na haar afstuderen ging dit meisje naar de werkplek van haar vader die metselaar is om hem te bedanken voor zijn offers - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na haar afstuderen ging dit meisje naar…
Elke ochtend beslist deze hond hoe laat zijn baasje wakker moet worden: de man filmt hem omdat niemand hem gelooft Verraad de vriendschap van Tweelingen niet: als je hem trouw bent, zullen zij de beste metgezellen zijn die je in het leven kunt hebben

Na haar afstuderen ging dit meisje naar de werkplek van haar vader die metselaar is om hem te bedanken voor zijn offers

Door Janine
4.372
Advertisement

Afstuderen is een doel dat veel mensen hopen te bereiken, ongeacht de middelen die nodig zijn. Dit geldt vele malen ook voor de ouders die, ondanks de slechte mogelijkheden of bescheiden afkomst, erin slagen om hun kinderen te laten studeren door zich op te offeren voor hun toekomst.

Het is niet ongewoon dat dit gebeurt, en velen zullen zeker dergelijke arvaringen hebben beleefd of kennen. Net als die van Yudit Romero, een meisje uit Paraguay die haar diploma in de pedagogische wetenschappen kon voltooien, vooral dankzij de offers van haar vader, metselaar van beroep. Hiervoor besloot de jonge vrouw hem publiekelijk te bedanken, op een heel speciale en ontroerende manier.

via: ABC.com.py

Don Blas Romero is een bescheiden metselaar en hij heeft zijn kinderen niet veel te bieden. Alles wat hij met zijn harde werk weet te verdienen, is echter altijd gericht geweest op zijn drie kinderen, waar hij alles voor over heeft. Met dit in gedachten slaagde hij erin om hen te laten studeren en hen gerealiseerd en onafhankelijk te zien, een doel dat elke ouder erg gelukkig zou maken.

Misschien is dit precies het grootste streven van elke vader en moeder, en dat gold ook voor Romero. Yudit, de jongste van de familie, begreep goed hoe groot de offers waren die haar vader bracht, ontberingen waardoor ze tijd in Argentinië kon doorbrengen om haar opleiding te voltooien.

Toen ze eindelijk afgestudeerd was, legde ze, zonder twee keer na te denken, het moment vast waarop ze naar de bouwplaats ging waar haar vader werkte om hem persoonlijk te bedanken. «Mijn diploma is ook van jou en mamma: met jouw werk heb je ons toegestaan om te studeren. Bedankt pap, het is dankzij jou en je offers», zei Yudit tegen haar vader, ontroerd, die niet anders kon dan zijn dochter een liefdevolle omhelzing te geven.

Advertisement

Eenvoudige woorden, misschien voor de hand liggend, maar alleen schijnbaar. De band en de dankbaarheid die ouders en kinderen verenigen als het gaat om dit soort gebeurtenissen zijn echt speciaal, die de relatie versterken en vreugde en hoop geven. We wensen de afgestudeerde van de familie Romero het allerbeste toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt