Volgens een Japanse studie kunnen deze 8 terugkerende dromen iets onthullen over je mentale toestand - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Volgens een Japanse studie kunnen deze…
Deze Het verhaal van Francesca, een 4-jarig meisje met het syndroom van Down die de catwalks van de wereld verovert

Volgens een Japanse studie kunnen deze 8 terugkerende dromen iets onthullen over je mentale toestand

Door Janine
2.409
Advertisement

Iedereen heeft weleens zulke levendige dromen gehad dat we de volgende dag anders wakker werden en nooit hetzelfde als de vorige nachten: als het een mooie droom was, zullen we waarschijnlijk de hele dag door een goed humeur houden, terwijl als het een nachtmerrie was, we ons misschien nerveus of onrustig voelen. Het feit is dat, volgens studies uitgevoerd door het Computational Neuroscience Laboratory van de ATR van Tokio in Japan, de voorwerpen of mensen waarmee we gedurende de dag in contact komen, worden geanalyseerd en vervolgens op een bepaalde manier terugkeren in de vorm van dromen tijdens de nacht, alsof het waarschuwingen zijn.

Hier zijn de 8 soorten dromen om in de gaten te houden volgens het onderzoek uitgevoerd door het Japanse laboratorium en waarom.

  • De dood: dromen over doodgaan zou kunnen betekenen dat er een grote verandering in ons leven gaat komen, terwijl dromen over iemand die nog leeft die zal sterven in plaats daarvan de betekenis kan hebben van een lang en vruchtbaar leven voor de "ongelukkigen".
  • Zwangerschap: dromen van zwanger zijn kan betekenen dat hoewel je hard werkt om een ​​doel te bereiken, je je nog steeds niet tevreden kunt voelen, terwijl in plaats daarvan dromen van het zien van een zwangere vrouw tijdelijke droefheid en negativiteit kan uitstralen.
  • Naaktheid: dromen over naakt zijn kan betekenen dat er iets positiefs gaat gebeuren in je leven, terwijl het voorstellen van situaties waarin andere mensen zich uitkleden negatievere, maar slechts tijdelijke contouren in ons leven kan krijgen.
  • Achtervolgd worden: meestal is het geen positieve droom. De achtervolger kan in het echte leven vaak de waarde hebben van een allegorische drager van lasten en angsten waarvan we graag af zouden komen.
foto: Pixabay
  • Vallen: meestal is dromen over vallen heel gewoon, en minstens één keer in ons leven hebben we allemaal gedroomd om te vallen; de verborgen betekenis is volgens experts te vinden in de wens om grip te krijgen op sommige aspecten van het leven die momenteel uit onze handen lijken te "glippen".
  • Vliegen: dromen over vliegen kan een teken zijn van veel zelfvertrouwen, van je capaciteiten en doelen, maar ook van een groeiende behoefte aan vrijheid.
  • Tanden: experts suggereren dat dromen over tanden verschillende betekenissen kan hebben: de bovenste tanden zijn gekoppeld aan mannen, de onderste aan vrouwen; de voortanden zijn verbonden aan broers en zussen, die in het midden van iemands vader en vaderlijke relatie. Het linkerdeel geeft de moeder en de moedersfamilie aan, de achterste de verre familieleden. Dromen over gezonde tanden kan een teken van positiviteit zijn voor mensen die tot dat deel van de tand behoren, rotte tanden het tegenovergestelde.
  • Vuur: vuur is altijd een element geweest dat verbonden is met innerlijke woede, passie, verborgen verlangens; heel vaak kan erover dromen of van een brand dromen dat er een noodgeval is dat zo snel mogelijk moet worden opgelost.

Heb je ooit een van deze dromen gehad?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt