Op de vrienden die bij ons zijn gebleven, ook al zien we elkaar niet meer zo vaak als vroeger - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Op de vrienden die bij ons zijn gebleven,…
Goede voornemens voor het komende jaar: leren hoe je jezelf kunt vergeven Deze kat raakt geïrriteerd wanneer hij ontdekt dat de doos geen cadeau voor hem was

Op de vrienden die bij ons zijn gebleven, ook al zien we elkaar niet meer zo vaak als vroeger

Door Janine
922
Advertisement

Als we jong of in de puberteit zijn, leek het bijna alsof de tijd nooit vooruit of achteruit ging; alles was onveranderlijk en statisch: onze dagen op school, onze klasgenoten, de vriendschappen die vervolgens door de jaren heen buiten de schoolbanken werden gevormd. De vriendengroep is echter nooit statisch, maar altijd veranderlijk, omdat het leven veranderlijk is. Hoe meer we groeien en volwassen worden, hoe meer deze vrienden waarvan we dachten dat ze altijd aanwezig waren, uit ons leven zullen verdwijnen.

via: Academia

Met de tijd en met de overgang naar volwassenheid zul je merken dat er maar weinig vrienden aan je zijde zullen blijven, en hiermee bedoelen we ook die goede vrienden die, als gevolg van de verandering van leven of baankeuzes, ver weg van ons gingen wonen. We willen deze nog steeds trouw vrienden die ver weg zijn, bedanken. Bedankt dat je nog steeds in ons leven bent, ondanks de afstand; bedankt dat je je hart voortdurend voor ons openstelt wanneer je, misschien met een telefoongesprek of een eenvoudige uitwisseling van berichtjes op de mobiele telefoon, altijd tijd over hebt voor onze problemen, dat we even ons hart mogen luchten.

foto: Piqsels

Op jullie, beste verre vrienden, heffen wij het glas en proosten, omdat het vooral dankzij jullie is dat wij in de loop van de tijd hebben geleerd om te onderscheiden wat het betekent om echte hartsvrienden te zijn. Alleen dankzij jullie zijn we volwassener geworden en hebben we de echte betekenis van thuis voelen geleerd, met mensen die van ons houden en ons perfect begrijpen.

Omdat, zelfs al zijn we kilometers ver weg, het alleen dankzij jullie aanwezigheid is dat we onvoorwaardelijk hebben leren liefhebben. Op jullie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt