Het meisje stikte bijna, maar de kat wist de ouders op tijd te waarschuwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het meisje stikte bijna, maar de kat…
Deze jongen heeft twee banen en studeert elke dag in het park om zijn kleine kinderen te kunnen onderhouden In deze ontroerende video zingt een 4-jarig meisje een lief liedje voor haar stervende kat

Het meisje stikte bijna, maar de kat wist de ouders op tijd te waarschuwen

Door Janine
3.165
Advertisement

Kinderen hebben is voor velen het natuurlijke gevolg van een stabiele relatie. Helaas kan het moeilijk zijn om zwanger te raken, maar vasthoudendheid is in deze gevallen van fundamenteel belang.

Roy en Bernita Rogers hadden al drie zwangerschappen verloren, maar een kind is alles wat ze wilden. Ze gaven de hoop niet op en gelukkig slaagde Bernita erin haar baby te krijgen. Een huiselijk ongeval riskeerde het weg te nemen, maar alles liep goed af dankzij de tussenkomst van de zwarte huiskat.

Bernita had in afwachting van een zwangerschap een kitten genomen om hem alle zorg te geven die ze op een dag aan de baby zou geven. Het kitten, Midnight genaamd, was een goed voorteken, omdat Stacey, een mooi gezond meisje, kort daarna arriveerde.

Op een dag leek het of Stacey zich niet goed voelde: haar ouders brachten haar naar de dokter, die hen zei zich niet ongerust te maken omdat ze slechts een beetje verkouden was. Thuisgekomen legden Bernita en Roy de baby in haar bed. Midnight, de kat, bleef in de kamer van het meisje, bij de babyfoon, zoals hij vaak deed.

Advertisement

Terwijl ze bezig waren met andere dingen, hoorden de ouders plotseling een hartverscheurend geluid uit de kamer van Stacey komen: het was Midnight die miauwde, maar het was een vreemd geluid dat ze nog nooit eerder hadden gehoord. Ze sprongen van hun stoelen en renden naar de kamer van het meisje, dat er blauw uitzag en een ademhalingscrisis had.

Roy en Bernita renden naar de eerste hulp en gelukkig herstelde het kleine meisje snel, dankzij de ontvangen behandeling: de artsen zeiden dat ze ademhalingsproblemen had gehad. Het echtpaar besefte hoe anders het had kunnen aflopen als Midnight ze niet via de babyfoon had gewaarschuwd.

We denken vaak dat dieren niet intelligent zijn en in plaats daarvan blijven ze ons verrassen: Midnight en Stacey zijn onafscheidelijke vrienden geworden en op een dag zal Stacey weten dat ze haar leven te danken heeft aan de zwarte kat!

Tags: DierenKattenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt