x
Deze jongen heeft twee banen en studeert…
Ze blijft buitengesloten terwijl ze huishoudelijke klusjes uitvoert, maar haar kat slaagt erin de deur voor haar te openen Het meisje stikte bijna, maar de kat wist de ouders op tijd te waarschuwen

Deze jongen heeft twee banen en studeert elke dag in het park om zijn kleine kinderen te kunnen onderhouden

07 Januari 2020 • Door Janine
7.558
Advertisement

Er zijn mensen die zich met bijzonder moeilijke uitdagingen bevinden. Voor hen is het volkomen normaal om te denken het niet te redden, te geloven dat ze zichzelf niet kunnen overtreffen of hun best kunnen doen. En in werkelijkheid geldt dit zo’n beetje voor iedereen, wanneer we worden geconfronteerd met schijnbaar onoverkomelijke obstakels. Juist bij deze gelegenheden kunnen we de grootste moed tonen.

Net als Agustin Lorca, een 28-jarige jongen uit de stad Cordova in Argentinië, die zeker geen gemakkelijk leven had. Dag na dag slaagt hij er echter in te glimlachen en door te gaan met enorme wilskracht, een voorbeeld voor iedereen. Getrouwd en met twee kinderen van één en drie jaar besefte de jongeman al snel dat zijn leven een bergopwaarts pad zou zijn.

via: La Voz

Terwijl hij zijn mouwen opstroopte en zichzelf wapende met doorzettingsvermogen, besloot hij zichzelf te overtreffen in plaats van de handdoek in de ring te gooien, in een poging zijn prachtige gezin beter te onderhouden. Vanaf de vroege ochtend werkt hij in het Chateau Park als onderhoudsmedewerker; 's middags pakt hij zijn boeken en begint in het park te studeren om zijn droom na te streven om de school af te maken en ingenieur te worden. Tot slot heeft Augustin 's avonds een tweede baan in een pizzeria.

Veel mensen zouden in zijn toestand niet de moed hebben gehad om op deze manier bezig te zijn. Augustin is echter een geweldige jongen, die er altijd in slaagt te leven met een glimlach op zijn gezicht. Zozeer zelfs dat zijn werkgever heeft besloten zijn verhaal met de wereld te delen, een van de vele "onzichtbare" situaties van kleine helden die elke dag vechten voor een waardig leven, voor zichzelf en hun geliefden. De 28-jarige wil voor zijn kinderen een succesvolle toekomst en de best mogelijke opleiding.

De standvastigheid en toewijding van deze jongen hebben zeker prachtige en onverwachte resultaten opgeleverd. Zijn verhaal trok namelijk, nadat het bekend was gemaakt, de aandacht van de universiteit van Cordova, die contact opnam met Augustin, die meedeelde dat de universiteit hem graag zal verwelkomen, zodra hij zijn studies heeft afgerond.

Advertisement

Kracht en doorzettingsvermogen werpen hun vruchten af: het verhaal van Augustin bewijst het. Dromen, doelen stellen en de moed hebben om te veranderen, zijn tenslotte de dingen in het leven die je helpen bij je reis, ondanks alle moeilijkheden door te gaan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt