Deze dappere brandweerman redt een gevangen hond en besluit dan onmiddellijk om het te adopteren - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze dappere brandweerman redt een gevangen…
Een brandweerman redde een pasgeboren kangoeroe die probeerde onder een boomstam te schuilen voor de vlammen Een verpleegster schreef een bericht op Facebook waarin ze benadrukt hoe haar werk vaak onzichtbaar is

Deze dappere brandweerman redt een gevangen hond en besluit dan onmiddellijk om het te adopteren

11 Januari 2020 • Door Janine
19.143
Advertisement

Als je verliefd wordt op een hond, kun je niet anders dan alles voor hem doen. Paul Bryant, hoofdcommandeur van de brandweer in Noord-Charleston, ondervond dit gevoel toen hij een oproep beantwoordde van twee motorrijders, die een puppy hadden horen jammeren onder een paar stukken steen en hem niet wisten te bevrijden, hoe ze het ook probeerden. Niemand wist hoe lang de puppy in die nauwe ruimte had vastgezeten, dus de brandweerlieden haastten zich samen met de lokale politieagenten te hulp.

via: ABC News
foto: Facebook

Toen ze aankwamen, aarzelde Bryant geen moment om de situatie te controleren en het leven van de hond te redden. Het bleek dat het beestje gevangen zat onder een laag beton en nauwelijks zichtbaar was door een klein gaatje, daarom pakte de brandweerman een schop en begon te graven totdat er voldoende ruimte was om de puppy te redden.

Op het moment dat de hond vrij was, tilde hij zijn gezicht op en gaf Paul het mooiste dankgebaar ter wereld, door zijn gezicht te likken!

foto: Facebook

De ongelooflijke hulpverleners brachten de hond naar de dierenarts, waar hij werd onderzocht op letsel en of hij een microchip had; toen ze erachter kwamen dat hij geen chip had, realiseerden ze zich dat hij waarschijnlijk in een plaatselijk asiel zou belanden, en dat is waar Paul Bryant besloot dat als hij in een asiel zou eindigen, die schattige hond absoluut van hem zou worden.

Advertisement
foto: Facebook

En zo ging het, Paul werd onmiddellijk bovenaan de lijst geplaatst voor de adoptie van de hond die tussen de rotsen was gered, en nu is het een van de mooiste dingen die de dagen van de dappere en genereuze brandweerman opvrolijken. Soms lijkt het er echt op dat we op het juiste moment op de juiste plaats zijn en misschien besefte de brandweerman niet eens dat er iets ontbrak in zijn leven totdat hij het hondje tussen de stenen zag vastzitten.

We wensen hen allebei een leven vol liefde!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt