Dit hondje verschijnt elke dag buiten de deur van een restaurant en wacht op haar favoriete eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit hondje verschijnt elke dag buiten…
Een vrouwtjes orang-oetan benaderde een vrouw die haar zoon borstvoeding gaf, en zich in haar herkende Deze lieve kat lijdt aan vitiligo: de voor- en nafoto's van zijn zeldzame transformatie

Dit hondje verschijnt elke dag buiten de deur van een restaurant en wacht op haar favoriete eten

18 Januari 2020 • Door Janine
4.690
Advertisement

Zwerfhonden zijn een wijdverbreid probleem in elk deel van de wereld, maar naast mensen die er geen problemen mee hebben een hond in de steek te laten, zijn er vele anderen die, zodra ze kunnen, elk wezen dat zich alleen op straat bevindt, willen helpen. Dit hondje verschijnt elke dag voor de deur van een restaurant van een bekende keten en wacht geduldig op haar dagelijkse voedselrantsoen. Ze kijkt hoopvol terwijl ze netjes buiten het restaurant wacht. Juist om deze gewoonte heeft de hond de bijnaam "Subway Sally" verdiend.

De video toont duidelijk het moment van wachten en de daaropvolgende momenten waarop Subway Sally haar favoriete eten verslindt. Een aantal gebruikers hebben opgemerkt dat de hond te schoon leek om een dier te zijn dat op straat leeft en beweerden dat de hond misschien een gastvrij thuis had dat op haar wachtte en dat die escapades te wijten waren aan het heerlijke eten van het restaurant. Een werknemer van het restaurant ontkende dit echter in een andere video, en onderstreepte het feit dat de hele lokale gemeenschap voor Sally zorgt. In het bijzonder wast een vrouw die een nabijgelegen bloemenwinkel runt, de hond soms. Om eerlijk te zijn, zei de jongen dat het leven van Sally in de straten van Portales, New Mexico, niet gemakkelijk moet zijn geweest: sinds hij bij Subway werkt, heeft hij ten minste 4 nesten geboren zien worden.

Sommige mensen probeerden haar mee naar huis te nemen, maar Sally wil dat niet. Elke dag slaagt ze er in om terug te keren naar haar favoriete restaurant en heeft waarschijnlijk een vaste plek om te slapen om voor haar puppy's te zorgen.

De medewerker van het restaurant voegde eraan toe dat Sally niet de enige zwerfhond is die hulp nodig heeft in zijn geboortestad, maar hij en zijn collega's blijven voor haar zorgen zolang ze het nodig heeft. “Ze maakt deel uit van de gemeenschap," zei hij in een commentaar.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt