Deze pup heeft maar één oor en iedereen noemt haar "de eenhoornhond": wanneer een defect verandert in een kwaliteit - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze pup heeft maar één oor en iedereen…
Zelfgebakken brood: het recept voor het bereiden van aardappelbrood, een zachte en heerlijke variant Orchideeën zijn prachtige kamerplanten met een

Deze pup heeft maar één oor en iedereen noemt haar "de eenhoornhond": wanneer een defect verandert in een kwaliteit

10 April 2020 • Door Janine
3.061
Advertisement

Gelukkig zijn we niet allemaal hetzelfde in de wereld en het zijn deze verschillen die ons uniek en onmisbaar maken. Soms kan wat lijkt op een defect of esthetische imperfectie in ons voordeel worden getransformeerd, omdat het ons op de meest unieke manier kenmerkt. Laten we Rae als voorbeeld nemen, een heel lieve Golden Retriever pup die niet veel lijkt op haar soortgenoten, maar eerder kan worden vergeleken met een... eenhoorn! De reden? Een ongelukje bij haar geboorte zorgde ervoor dat Rae slechts één oor heeft dat, groeiend, zich naar een centrale positie "bewoog". Ondanks dit "kleine defect” heeft Rae de harten van duizenden gebruikers veroverd.

Op Instagram heeft haar baasje een kanaal geopend dat volledig gewijd is aan Rae, de “eenhoornhond”, en duizenden gebruikers bereikt die dagelijks hun genegenheid en waardering voor de pup tonen. Tot op heden heeft de kleine Rae 33 duizend fans - niet slecht, toch?

Het hierboven genoemde ongelukje, waarbij de pup slechts één oor heeft, lijkt door de moeder te zijn veroorzaakt: waarschijnlijk speelden moeder en kinderen iets te wild en moet de puppy onherstelbaar gewond zijn geraakt aan het oor. Rae kan echter heel goed horen met het andere oor dat nog over is en heeft in dit opzicht geen enkele handicap.

Advertisement

Ondanks wat een esthetisch defect lijkt, ziet Rae er nog steeds uit als een prachtig exemplaar van een Golden Retriever, dat niets te benijden heeft van haar soortgenoten. Lief, aanhankelijk en nieuwsgierig: de puppy die we allemaal zouden willen adopteren en verwelkomen in ons leven!

Ze is werkelijk schattig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt