x
Deze tot de verbeelding sprekende foto's…
Dit kind heeft een aandoening waardoor hij niet kon praten: dankzij zijn vriendschap met een vuilnisman kreeg hij zijn stem terug Kittens op de vlucht: 4 kittens slaagden erin hun kooi te openen zonder gezien te worden door de vrijwilligers van de opvang

Deze tot de verbeelding sprekende foto's van hondvormige wolken laten zien dat ook zij "naar de hemel gaan"

17 Januari 2020 • Door Janine
4.412
Advertisement

Wanneer was de laatste keer dat je even omhoog keek om een hemel vol wolken te observeren? Als kind zijnde zul je meer dan een paar minuten hebben gekeken, zo niet zelfs hele uren hebben doorgebracht, fantaserend over welke bijzondere vormen die zachte en witte figuren zouden kunnen hebben aangenomen. En vervolgens veranderde de wind ze enkele ogenblikken later in gigantische auto’s of dieren, of in veel vreemdere vormen, en raadde je continue welke vorm het nu weer hebben. Gelukkig zijn er nog mensen die op volwassen leeftijd plezier hebben om de hemel iets langer dan nodig te bekijken. Dankzij een aantal verbazingwekkende beelden zijn we erin geslaagd om "een oude waarheid" te bevestigen: ook honden gaan naar de hemel!

via: Reddit

foto: Reddit

Uiteraard zijn dit slechts enkele afbeeldingen, ongetwijfeld zeer suggestief, die, juist vanwege de geportretteerde onderwerpen, die het web rond zijn gegaan. Op de foto's kunnen we het silhouet van twee honden observeren - de eerste lijkt geduldig te zitten, tegen de achtergrond van een prachtige rode zonsondergang, terwijl de tweede lijkt te rennen naar een bal of stok om terug te brengen naar zijn baasje.

foto: Reddit

Hoewel er ongetwijfeld mensen zullen zijn die zullen weigeren te geloven dat deze afbeeldingen echt tekenen zijn dat honden naar de hemel gaan, slagen de foto's er toch in om wat hoop te geven aan degenen die onlangs hun hond hebben verloren. Het verliezen van een hond - of een ander huisdier - is als het verliezen van een belangrijk deel van jezelf, een deel van je gezin. Weten dat je hond misschien op je wacht in de hemel is een geruststellende gedachte. Is er tenslotte niet genoeg cynisme tegenwoordig? Moeten rouwende hondeneigenaren niet de kans krijgen om te blijven dromen van het ontmoeten van hun favoriete hond in het Paradijs wanneer het tijd is om zich naar het hiernamaals te wagen?

Geloof jij ook dat honden naar de hemel gaan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt