De ontroerende beelden van de hond die zijn familie omhelst nadat een tornado hun huis heeft verwoest - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
De ontroerende beelden van de hond die…
Veel mensen zijn hun met Kerst gekregen puppy's al online aan het verkopen Het is een kruising tussen een leeuw en een tijger: deze gigantische

De ontroerende beelden van de hond die zijn familie omhelst nadat een tornado hun huis heeft verwoest

Door Janine
22.984
Advertisement

We kunnen nooit genoeg herhalen dat honden speciale wezens zijn, echte vrienden die ons dagelijks leven verbeteren en ons liefde en genegenheid geven op een onvoorwaardelijke en pure manier. Wanneer we ze met ons meenemen, worden ze effectief lid van onze families: met hen delen we plezier, spelletjes, knuffels en, helaas, ook pijnlijke momenten, waarvan we onmogelijk lijken te herstellen.

Net als wat er gebeurde met Bruce en Ona Dunlap, in Arkansas, toen hun huis werd verwoest door een gewelddadige tornado.

via: The Dodo
foto: The Dodo

De Dunlaps hadden nauwelijks tijd om hun toevlucht te zoeken in de kamer die speciaal werd gebruikt voor vreselijke noodsituaties zoals die helaas op het punt stond hun huis aan te vallen. Samen met hun vriendin Julie Moore en andere buren haastten ze zich naar de bunker. In de opwinding van het moment zocht Bruce ook naar hun dieren, vier katten en twee honden.

foto: The Dodo

Toen de tornado bijna was gearriveerd, was de man er nog niet in geslaagd de kat Ladybug te vinden, terwijl de hond Dasha, versteend van angst, weigerde het huis te verlaten. Bruce moest dus zonder hen de schuilplaats binnenrennen. Een paar minuten later verdween het huis praktisch in de storm, die het dak en puin en persoonlijke bezittingen van de familie overal verspreidde.

Advertisement
foto: The Dodo

Na de tornado was het 's avonds laat niet eens mogelijk om precies te begrijpen wat de schade was. De volgende dag, terwijl de Dunlaps probeerden te herstellen van de schok en enkele objecten tussen het puin wisten te redden, gluurde een lief neusje uit het puin. Het was Dasha, die het huis uit rende en op weg was naar Ona, die haar pakte en met haar begon te praten.

foto: The Dodo

Alsof haar hond een persoon was, sprak de vrouw met haar en Dasha antwoordde in reactie daarop met de vreugde haar te zien, door een gebaar dat als we het een beweging zouden noemen, een understatement zou zijn. De hond kuste haar menselijke vriendin en het is alsof ze haar omhelsde. Kort daarna keerde ook de kat Ladybug op wonderbaarlijke wijze terug naar haar familie, doorweekt en bevend.

foto: TheDodo

De foto’s waarin we Dasha en Ona elkaar zien omhelzen, beschrijven beter dan duizend woorden wat het betekent om een hond aan je zijde te hebben. Zelfs in de meest dramatische situaties, zoals die ervaren door de Dunlaps, is de nabijheid van dit soort dieren een kostbaar geschenk, moeilijk te evenaren met andere relaties.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt