Een 6-jarig meisje wordt wakker met een branderig gevoel in haar ogen en redt haar hele familie van een brand - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 6-jarig meisje wordt wakker met…
Een heel arm stel adopteert een kind: jaren later betaalt hij ze terug met het leven waar ze altijd van hebben gedroomd Deze dierenarts wilde de nacht doorbrengen in een hondenhok om te laten zien hoeveel honden lijden tijdens de winter

Een 6-jarig meisje wordt wakker met een branderig gevoel in haar ogen en redt haar hele familie van een brand

Door Janine
39.748
Advertisement

In het leven kunnen we ons in situaties bevinden waarin we heel dicht bij het ergste kunnen komen, maar er gelukkig in slagen om dat te voorkomen. Geluk, lot, toeval: de redenen kunnen er vele zijn, maar het feit blijft dat in die omstandigheden iets of iemand ons een handje heeft geholpen.

Dit is hoe de Karlbons, een Amerikaanse familie uit Avenel, New Jersey, zich gevoeld moeten hebben toen hun leven in een paar beangstigende momenten veranderde, in een gebeurtenis dat een veel droeviger einde had kunnen hebben.

via: USA Today

Het was 2 uur 's nachts en iedereen in het huis sliep toen Madalyn, een 6-jarig meisje, een brandend gevoel in haar ogen en keel voelde. Onmiddellijk na het ontwaken hoorde ze het gepiep van de rookmelder. Zij, haar kleine broertje Hunter (2 jaar oud) en vader Jimmy (brandweerman) sliepen boven, terwijl haar moeder beneden in slaap was gevallen op de bank.

In wake of the sadness we all are feeling today for our Brother FF Jimmy Karlbon and his family, we think it's only...

Pubblicato da Avenel Fire Department su Domenica 19 gennaio 2020

Niemand, behalve het kleine meisje, had de rook opgemerkt die langzaam maar zeker de bovenverdieping van het huis binnendrong, waardoor het bijna onmogelijk was om iets te zien. Op dat moment schreeuwde Madalyn geschrokken om haar vader, moeder en kleine broertje wakker te maken.

Advertisement

Gelukkig wisten ze alle vier te ontsnappen, hoewel het huis onbewoonbaar werd gemaakt door de vlammen, die waarschijnlijk afkomstig waren van een kachel die aan was gebleven toen de Karlbons gingen slapen. Hun kleine meisje, net als een echte heldin, heeft hen allemaal gered door ze op tijd te waarschuwen, voordat de situatie uit de hand liep.

De dingen die ons doen verbazen bij het lezen van dit verhaal, zijn de helderheid en moed waarmee het 6-jarige meisje de lessen die ze drie maanden voor de brand op school had geleerd, in praktijk bracht, toen ze een cursus over noodgevallen volgde zoals deze. De ouders van Madalyn zijn trots op haar, en daar hebben ze alle reden toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt