Deze vrouw wordt gefilmd door een camera terwijl ze 10 katten en een hond op straat achterlaat - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw wordt gefilmd door een camera…
Moederhond leidt vrijwilligers van een dierenopvang naar een huis waar andere dieren worden opgesloten en mishandeld Deze opa lukt het niet zijn speelgoed te verkopen, maar een meisje helpt hem door zijn foto te delen

Deze vrouw wordt gefilmd door een camera terwijl ze 10 katten en een hond op straat achterlaat

Door Janine
9.968
Advertisement

Een huisdier nemen betekent niet alleen ermee spelen, knuffelen en plezier hebben. Het verzorgen van een trouwe viervoeter is ook en vooral een verantwoordelijkheid. Om deze reden mag het verwelkomen van een hond of kat in het gezin nooit een overhaaste of oppervlakkige beslissing zijn, maar weloverwogen en bewust.

Helaas zijn er echter veel gevallen van mensen die, over de hele wereld, niet goed nadenken wanneer ze een dier nemen, en misschien het dier uiteindelijk mishandelen of aan zijn lot overlaten. Net als de vrouw waar we je over gaan vertellen, op heterdaad betrapt door een camera, terwijl ze de protagonist was in een werkelijk wrede act.

De politie uit Hillsborough County, Florida, ging onmiddellijk over tot een zoekactie nadat gezien werd dat de vrouw in kwestie niet één dier op straat achterliet, maar 10 katten en een hond. Je leest het goed: nadat de nabijgelegen Critter Adoption Rescue Effort (C.A.R.E. haar had verteld dat ze de dieren niet konden nemen omdat deze vol zat, bedacht de vrouw om de hond en de katten langs de weg, niet ver van de structuur, achter te laten.

Een actie die gelukkig werd gefilmd door enkele bewakingscamera's, waaruit blijkt dat ze van haar "lasten" af wil. De arme dieren, verlaten en verward, begonnen zich in de omgeving te verspreiden en het duurde enkele dagen om ze te vinden en in veiligheid te brengen. Wat iedereen in deze vreselijke zaak woedend maakte, is dat de medewerkers van de opvang de vrouw een lijst hadden gegeven van andere soortgelijke structuren waar ze haar dieren kon proberen te brengen.

Advertisement

In plaats daarvan koos de vrouw de gemakkelijkste en tegelijkertijd wreedste manier. Eenmaal geïdentificeerd en ondervraagd door de autoriteiten, zei ze dat ze niet wist dat het achterlaten van dieren een illegale praktijk was. In plaats daarvan zal ze geconfronteerd worden met en reageren op verschillende beschuldigingen van mishandeling. Het enige dat overblijft is te hopen dat we geen gevallen als deze meer zullen zien: dieren zijn wezens met gevoelens en gevoeligheid, en verdienen altijd en in elk geval respect.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt