Dodger, de hond die de beste vriend is geworden van alle oudere bewoners van een bejaardentehuis - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dodger, de hond die de beste vriend…
Een ondernemer heeft een bejaardentehuis volledig getransformeerd om ouderen op een meer vertrouwde plek te laten wonen Een blindengeleidehond voor honden: deze blinde Golden Retriever wordt nu geleid door zijn beste vierbenige vriend

Dodger, de hond die de beste vriend is geworden van alle oudere bewoners van een bejaardentehuis

Door Janine
4.058
Advertisement

Het mooie van het hebben van een hond aan je zijde gaat vaak veel verder dan het simpele gezelschap dat deze wezens ons kunnen geven. Het zijn namelijk speciale dieren, die ons leven kunnen invullen zoals maar weinig andere wezens dat kunnen. En dit is nog meer waar en prachtig als het gaat om honden die een speciale functie hebben, dag in dag uit.

We hebben het over vierbenige vrienden die mensen in moeilijkheden helpen of bijvoorbeeld ouderen in het verpleeghuis ondersteunen. Dodger is er een van en hij is de hoofdrolspeler in het verhaal dat we je willen vertellen. Het is een heel speciale hond, in staat om het leven van de mensen die hij helpt daadwerkelijk te verbeteren.

via: Metro

We zijn in de George Mason Lodge in Leytonstone, een bejaardentehuis aan de oostelijke rand van Londen. Hier, onder de oudere gasten van de structuur, is er een heel, heel bijzondere gast, die al snel de mascotte werd. Zijn naam is Dodger, en hij is een zeer lieve therapeutische hond die in staat is om de trieste en eentonige dagen van de ouderen in het rusthuis op te vrolijken.

Hoe? Door eenvoudig zijn geweldige karakter aan elk van hen aan te passen, voor ieders individuele behoeften te zorgen, de dagen dat hij hen bezoekt anders te maken dan de anderen, op een bepaalde manier uniek en speciaal. In een verpleeghuis is het gemakkelijk om de tijd uit het oog te verliezen, en deze hond lijkt het te weten.

Advertisement

Met enorme vaardigheid, speelt en houdt Dodger de bejaarden gezelschap. En hij doet het niet alleen in het verpleeghuis: deze hond wordt ook "tewerkgesteld" in ziekenhuizen of in situaties waar kinderen hem nodig hebben. Dodger is duidelijk opgeleid voor deze taken, maar zijn aanwezigheid is nu zo belangrijk dat de hond zijn liefde lijkt te geven aan elk persoon met wie hij omgaat, op een persoonlijke en mooie manier.

There is still time to download free today, Dodger is shocked to discover people make judgements on appearance alone, he...

Pubblicato da I Love Dodger Dog su Sabato 6 aprile 2019

Als het niet goed gaat met een oudere, gaat de hond op het bed liggen om zich te laten aaien; met een meer actieve grootvader weet hij echter dat hij kan spelen.

Kortom: de perfecte assistent, die de gasten van het verpleeghuis gelukkiger en gemotiveerder maakt om elke ochtend op te staan en door te gaan, met wat meer geluk en met een glimlach die alleen een hond ons kan geven.

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt