Dit hondje bleef dicht bij zijn zwangere "vriendin” en weigerde zich te bewegen totdat er hulp arriveerde - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit hondje bleef dicht bij zijn zwangere…
Deze man redde 3 kittens die gevangen in het ijs zaten, achtergelaten langs de weg Ze voelt zich alleen in de opvang nadat haar beste vriend is geadopteerd: deze hond is verdrietig en eet niet meer

Dit hondje bleef dicht bij zijn zwangere "vriendin” en weigerde zich te bewegen totdat er hulp arriveerde

Door Janine
17.448
Advertisement

In de algemene onverschilligheid, waar helaas een groot deel van de bevolking aan lijdt, zijn er nog altijd mensen die de plicht voelen om te stoppen en de situatie te controleren wanneer ze een dier in moeilijkheden zien. Een Duitse herder genaamd Marley lag aan de kant van een weg, in het gezelschap van een andere roodharige zwerfhond, Murphy. Marley was gewond en ademde slecht, en kon niet op haar poten staan. Kleine Murphy bleef aan haar zijde en weigerde zich te bewegen, totdat er hulp arriveerde. Gelukkig moet iemand die zich zorgen maakte, de vereniging Dream Fetchers: Project Rescue hebben gebeld, die onmiddellijk tussenbeide kwam.

Faith Easdale, een vrijwilligster van de vereniging, herinnerde zich dat toen ze daar aankwam, ze een “hevig lijdende, nauwelijks ademende" hond vond - op dat moment wist ze niet of Marley het zou redden of niet. Haar viervoetige vriend, Murphy, bleef bij haar terwijl Easdale en een andere vrijwilliger probeerden Marley op te tillen om haar met de auto te vervoeren.

Eenmaal in de auto geladen, krulde Murphy zich op de buik van zijn vriendin Marley op de achterbank en even leek het erop dat de twee honden begrepen dat ze een moeilijke situatie hadden overwonnen. Kortom, het ergste was voorbij. Easdale bracht de honden onmiddellijk naar een kliniek, waar ze de nodige behandeling kregen. Van Marley werd een röntgenfoto gemaakt die een ongelooflijk aantal gebroken botten toonde; maar ook een leuke verrassing: de hond was zwanger van 11 puppy's!

Advertisement

Murphy bleef de hele tijd bij haar, maar toen hij eenmaal begreep dat de hond in goede handen was, begon hij tekenen van ongeduld te vertonen: hij wilde naar buiten, rennen en spelen, daarom gingen de vrijwilligers op zoek naar een nieuw gezin voor hem.

Wat Marley betreft, ze slaagde erin om haar 11 puppy's te baren - allemaal met een goede gezondheid - en ondanks dat ze nog steeds pijn had door de verwondingen die ze had, bleek ze een attente en aanhankelijke moeder te zijn.

Het heeft 2 jaar geduurd voordat Marley volledig was hersteld, maar dankzij de hulp van haar adoptiemoeder en de zorg van de dierenarts kan ze vandaag gelukkig rennen alsof ze nooit gebroken botten heeft gehad. Haar puppy's zijn allemaal volwassen en in uitstekende gezondheid.

"Marley is lief en mooi, net als de eerste dag dat we haar redden en haar mee naar huis namen", zei Easdale.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt